Esimese hääletusvooru tulemusena said edasi kolm meest, kelle seast kõige seksikam juba selle nädalaga selgub. Kõik kolm on väga sarnased, teisalt täiesti erinevad, kuid tundub, et eestlastele lähevad peale just muusikamaailmas töötavad härrad.

Reket


Sünninimega Tom-Olaf Urb on muusikaga tegelenud alates 2000. aastast. Urb on õppinud Santa Monica kolledžis ja lõpetanud Londoni kunstiülikoolis helikujunduse eriala. Aastaid oli Urb koos disainer Roberta Eineriga, kellest hiljuti erimeelsuste tõttu lahku läks.

Andekate vanemate andekas poeg on naiste seas populaarsust kogunud just oma madala ja maheda häälega ning eriti osava sõnaseadmisoskusega. Või on pikka kasvu mees hoopis oma tugeva välimuse tõttu just kõige seksikam?

Victor Crone

Seni eestlastele tundmatuna olnud laulja on pärit Rootsist. Muusikaga hakkas mees tegelema varajases nooruse, kui hakkas kitarrimängu õppima. Juba keskkoolis kirjutas laulja omale ise muusikat. Vahetult peale kooli lõpetamist kolis mees USAsse, kus esines artistinimega Vic Heart.

Südamlike silmade ja ilusa naeratusega Crone tormas noolena kõigi naiste südamesse juba esimesel korral, mil ta lavalt hüpnotiseeriva pilguga kõigile silma vaatas. Või on hoopis võõramaine müstilisus see, mis eestlannasid juba tuntud mõjuga tõmbab? “He's hot! Oh, my god,” karjus üks ajakirjanik, kui menukas Wiwiblogs oli pühapäeval toimunud oranžil vaibal Victori küsitlemise lõpetanud. Miski peab temas olema, mis naisi üle maailma karjatama ajab.

Karl-Erik Taukar

Telesaates "Eesti otsib superstaari" kuulsaks saanud laulja on nüüdseks ka ise saatejuht. Läbi aastate on Taukar võitnud erinevaid auhindu, mis tähelepanu lauljale üha enam suunanud on. Eestlaste seas ei ole vast inimest, kes Taukari laule kaasa ei oskaks lauda.

Aga kas just see teebki tema kõige seksikamaks? Või on seksikad hoopis Taukari laialdased teadmised, terane jutt ja tähelepanelikkus?