Nimetuks jääv naine sõnas, et Cuba Gooding Jr ründas teda kahel korral New Yorgi hotellitoas 2013. aastal. Näitleja juriidiline esindaja Mark Jay Heller sõnab, et need süüdistused ei vasta tõele, kirjutas BBC.

Cuba Gooding Jr'it on varasemalt süüdistatud mitme naise kabistamises, aga esmakordselt süüdistatakse teda vägistamises.

Naine, kelle puhul kasutatakse nimi Jane Doe, sõnas, et tutvutus näitlejaga 2013. aasta augustis Manhattanis asuvas baaris, ning ta kutsuti hiljem lähedal asuvasse hotelli. Cuba sõnas, et ta soovis riideid vahetada ja kutsus naise endaga kaasa.

Hagis öeldakse, et Cuba Gooding Jr vägistas naise. Ohver nõuab nüüd vandekohtuga istungit ja kompensatsiooni.

Heller ütles The New York Timesile, et süüdistused on valed ja laimavad. Ta tõi ka välja, et seitsme aasta jooksul pole süüdistustest juttugi olnud.

Cuba Gooding Jr'l on veel lahendamata eelmisel aastal kerkinud süüdistused, kus ta väidetavalt kabistas kolme naist. Istung pidid toimuma aprillis, kuid lükkus koroonaviiruse tõttu edasi. 52-aastane näitleja osales kuu alguses New Yorgis eelistungil ja kandis seal Black Lives Matter näomaski.

Cuba Gooding Jr võitis 1997. aastal parima meeskõrvalosatäitja Oscari rolli eest filmis "Jerry Maguire".