Oksjonil saadav tulu annetatakse Pelgulinna Sünnitusmajale inkubaatori (kuvöösi) ostmiseks.

Netioksjonil müügis olevate kleitidega saab tutvuda ja anonüümselt pakkumisi teha aadressil: http://www.osta.ee/kleidioksjon

Kollane ja lilla kostüüm on Evelin Ilvese omad. Armani Swarowski kividega kleit kuulub aga laulja Annely Peebole (oksjonil alghinnaga 41 000 krooni)

Uued kleidid lisanduvad pidevalt, oksjon on avatud kolm nädalat.

“Paljusid kostüüme ja kleite kantakse vaid korra elus, milleks neid riidekappi seisma jätta? Kõik need riideid sooviksid leida uue omaniku, keda õnnelikuks teha. Tahan propageerida riiete korduvkasutust ja selle abiga ka koguda abivajajatele raha. Loodan, et inimesed kes ei soovi kleite osta, saavad indu meie okjsonist ka ise aidata,” arutleb asjaga seotud fotograaf Indrek Galetin

29. novembril on plaanis korraldada vastrenoveeritud Tallinna lauluväljaku kultuurikeskuses heategevusüritus, kus kleidid kõikidele huvilistele näitusena ka välja pannakse.

VAATA KLEITE SIIT SIIT

Pelgulinna Sünnitusmaja saab toetada ka helistades annetustelefonidele: 900 6000 — annetuse suurus 25 krooni ja 900 6100 — annetuse suurus 100 krooni. Helistada on võimalik kõikidest võrkudest.