Simpel Session 2011 rulasessioni võitis Ryan Sheckler 280 punktiga, talle järgnieb Axel Cruysberghs Belgiast ja kolmanda koha sai Nassim Guammaz Hollandist.

Palju õnne võitjatele! Kahjuks eestlastest ei jõudnud keegi 10-ne parima hulka, aga Sessioneid tuleb veel ja aega on end parandada küll!

Ryan Sheckler üllatas publikut eriti võimsa backflipiga, mis ajas kõik pöördeliselt huilgama! Täna on ka natuke võistluspinget näha või on see väsimus, ei oska kindlalt öelda. Siiski on tegu finaaliga ja auhinnad on päris magusad. Nii mõnegi näost on näha eilse peo jälgi.

Rahvast on umbes sama palju kui eile õhtul kokku! Isegi kommentaatorid huilgavad rohkem ja kütavad rahvast palju kõvemini üles! Kuigi pooled sõitjatest on silmnähtavalt pohmellis, annavad nad siiski endast maksimumi.

Võistlejate vahel ei ole siiski mingeid komplekse ja kõigi vahel on sõbralikud suhted. Võistlejate vanus on väga varieeruv, kes on 12, kes aga 34. Nooruslikkus voolab nende meeste veenides ja nad ei karda seda jagada.

Isegi kui keegi kukub, elab rahvas kaasa, et ekstreemsportlane taas jalule tõuseks ja uuesti prooviks.

Ja otsa saigi Red Bull BUnnyhop võistlus, mille võitis Ty Morrow. Hetkel käib BMX-i soojendus, siis tuleb võistlus ja peale seda BMX-i parima triki võistlus. Oodata on veel nii mõndagi.

Igal sõitjal on omamoodi ratas, osa nendest ja nende sõidustiilist. Ühed armastavad erksaid soojasid toone mõni aga läikivaid metalseid värve, ega rata meest riku.

Vahepeal visati publikule nänni, mis nägu välja nagu moshimine, üks poiss sai isegi tüdrukult kogemata rusikaga näkku, sest kõik tahavad ju tasuta asju saada.

Vahel tekib tunne, nagu oleks tsirkuses, sest need trikid, mida ratturid ja rulatajad siin teevad, on tõesti hullumeelsed.

NH edastab sulle laivis kõik tulemused ja meeleolu!