Sel sügisel ilmub Ott Leplandi teine heliplaat, millelt “Tunnen elus end” on neljas singel, mis kuulajateni jõuab. Uue plaadi lugudest on saavutanud suure populaarsuse nii Eesti raadiojaamades kui ka kontserdipubliku seas “Kohtume jälle”, “Öö” ning duett “Sinuni” koos Lenna Kuurmaaga.


“Tunnen elus end” on Ott Leplandi kirjutatud lugu, mis võtab meloodias ja sõnades kokku ümbritseva elu ning autori enda tundeid. “Olen uuele plaadile palju materjali kirjutanud ning tundsin, et just antud pala sobib sügisõhtustesse tormidesse ja kirgedesse kõige paremini,” arvab Lepland.

“Loo idee sündis mul aasta alguses Austraalias viibides,” räägib Ott. “Tegemist on täiesti esimese singliga, kus olen kirjutanud nii loo viisi kui ka sõnad. Varasemalt on ilmunud küll singleid, mil viis minu loodud, kuid sõnade autoriks on olnud keegi teine. Sel korral on terve lugu mu enda kirjutatud.” tutvustab ta loo tagamaid.

Peatselt ilmuval plaadil löövad autoritena kaasa ka Oti bändikaaslased ja teised head kolleegid: “Oleme uut materjali Kristo Kotkase ja Siim Mäesalu juhendamisel salvestanud väga pingevabas ja mõnusas töörütmis. Lood kõlavad nii, nagu olen neid vaimusilmas ette kujutanud ning Eesti parimad muusikud ja helimehed on andnud omaltpoolt paladele vajaliku sära, kõla ja võimsuse,” on Ott Lepland tehtuga väga rahul.

Lugu ”Tunnen elus end” on kuulatav Ott Leplandi ametlikul Facebook’i fännilehel aadressil www.facebook.com/ottlepland