Colton Harris-Moore alustas oma kuritegelikku elu 1998. aastal, kui oli alles 7 aastat vana. Colton murdis majadesse sisse ja varastas. See kõik toimus Washingtonis, Camano saarel. Kui ta noortevanglast põgenes, õnnestus tal aasta aega politseid vältida ning selle aasta jooksul varastas ta VÄHEMALT kaks paati ja kolm lennukit. 

2009. aastal röövisid kaks teismelist neiut (12-aastane ja 14-aastane) Ohios panka. Nad ulatasid tellerile kirja, milles nõudsid raha. Noored kriminaalid pääsesid minema ning kui palju raha nad endaga kaasa võtsid, pole teada. 

1976. aastal varastas 16-aastane Laurence McCall Philadelphia muuseumist maale ning müüs neid oksjonil. Ta varastas enam kui 400 000 dollari eest kunsti sellest samast muuseumist kolme aasta vältel!

2002. aastal hakkas 11-aastane Bradley Wernham Inglismaal inimeste kodudesse sisse murdma. Ta sooritas kokku üle 600 väärteo. Varastatud asjade kogusummaks tuli üle 1,1 miljoni dollari.

2009. aastal rüüstas teismeliste kamp Bling Ring Los Angeleses kuulsuste kodusid. Nad murdsid sisse näiteks Paris Hiltoni, Lindsay Lohani, Orlando Bloomi ja Megan Foxi kodudesse ning varastasid sealt üle 3 miljoni dollari väärtuses esemeid. 

Kõik nad, peale teismeliste pangaröövlite, jäid vahele!