Päris palju kingitakse jõuludeks ehteid, riideid või maiustusi. Kuidagi tavaline, kui kingitust teha siis ikka selline, mis meelde jääks. 

1. Pildid 

Otsi endale tuttav, kellel on hea kaamera. Kui sul on endal hea kaamera, siis palu teha endast lumisel ilmal pilte (piltidel võiks kindlasti olla naeratus). Piltidest vali välja 3 või 4 sinu arvates parimat. Lase pildid ära ilmutada. Edasi saab talitada kahte moodi: 

Esiteks saad osta raami, kuhu saab panna rohkem kui kaks pilti. Pane pildid raami sisse. Kaunista ise raam jõuluteemaliselt. Ongi valmis meeldejääv kingitus, võid kindel olla, et ta paneb selle enda kapi peale ning mõtleb sinust rohkem.

Teiseks saad osta suure raami, kuhu saab panna pilte rohkem kui 3 või enam. Vajalik sama suur paber (värviline või valge - vali ise) kui raam, käärid, liim, sädelvad liimid, vildikad, keelpsud. Lõika osad pildi erinevateks kujunditeks, liimi pildid paberi peale laiali. Kirjuta paberi peale mõned laused teie sõpruse kohta, näiteks kirjuta meeldejäävamad laused teie vahel. Kaunista kleepsude ja sädelevate liimidega. Pane tehtud töö raami sisse.

Sõber on kindlasti vaimustuse ning see kingitus jääb talle igavesti meelde :)

2. Koo talle kindad või sokid. 

Küsi sõbrannalt või sõbralt salamisi, mis on ta lemmikvärv ning mis on ta jalanumber. Mine osta poest vajalik lõng ning alusta kudumist juba varakult. Proovi ning kasuta erinevaid mustreid ning värve. Kui abikätt vaja, küsi äbi täiskasvanult või uuri lisa internetist. Kindaid või sokke pakkides poeta sinna sisse, midagi eriti magusat. Sõber võib-olla tahtiski just sellist kingitust. Talve saab elada üle soojalt ning ka teised talved. Kandes neid asju, tuleb meelde, kui palju sa vaeva nägid. 

3. Kingi talle enda aega 

Kingi talle üks meeldejääv päev. Üllata teda tema lemmiksöökidega, söödes saate rääkida teie ühistest mälestustest. Võid kindel olla, et ta on väga õnnelik tehtud toidu üle. Armastus käib ju kõhu kaudu. Ennem söömist käige koos kelgutamas, see võib tunduda lapsik, aga toob kaasa väga palju nalja, kelgutamise asemel võite minna uisutama.

Valmistage koos ühiselt jõulupiparkoogid, kaunistage neid erinevate glasuuridega. Nalja jätkub köögis alati. Sööge õhtusel ajal, kaunista tuba igasuguste jõulutulekeste ning ehetega. Pannes tule kustu säravad tulekesed eriti eredalt ning õhtusöök on lihtsalt jalustrabav. Lõpuks vaadake ära üks komöödia film. Päeva lõpus on oodata imelisi sõnu ning võid kindel olla, et ta ei unusta seda nii pea. 

Loomingulisus annab palju eeliseid teha sõbra jaoks parimat. Jõulud võivad tulla nüüd erilised!