Lepid lihtsalt eelnevalt telefoni teel aja kokku, võtad kompensatsiooniks sada eurot kaasa ja saadki kusagil tunnikese jagu nn. live show´d vaadata. Tunne nagu... pornoteatris.

Lugu sai tegelikult alguse sellest, et tuttav venelannast üksikema, kes kehva finantsilise olukorra tõttu on vahetevahel ise sunnitud meestele erootilise massaaži teenust osutama, sattus interneti keskkonnas voodisaidil "konkurentide teavitusi uurides" peale sellisele kuulutusele, kus konkreetselt ühte Tallinna korterisse live show´d vaatama kutsuti.

Kuidas küll tänapäeval raha teenitakse
Tema jaoks tundus see kõik uskumatu, liig mis liig. Ühesõnaga moraalilatti veidike kõrgemal hoida püüdev vene koduperenaine ei jõudnud ära imestada, millega kõigega tänapäeval tegeldakse.
"Ne verojatno. Kak tak možet bõt? Nitševo sebe što võdumajut, štobõ tolko dengi kak-nibud zarabatõvat! Mida küll ei tehta!" ei tahtnud ta veel pikka aega pärast teate lugemist seda uskuda.
"Nellil" tekkis intrigeeriva asja vastu huvi ja toimkond läks kõike seda lähemalt uurima. Ning mis kohe esimese telefonikõne peale selgus - kuulutus oli täiesti ehtne, mitte mingisugune aprillinali. Tõepoolest, selline paarike on olemas ja tegutseb täpselt nii. Saigi paarile sobiv aeg (loe: seansivaba) järgmiseks päevaks kokku lepitud ja kohale mindud.

See paheline ja võrgutav Kopli
Millegipärast ei üllatanud üldse, et seksprotseduuri pakutakse just Koplis, Sõle tänava tagumise otsa kortermajas. See kant ju varemgi tuntud intiimteenuste ost-müük-vahetus pakkumiste poolest, mitte ainult ööhämaruses. Vastuvõtt paari poolt oli viisakas, tuleb tunnistada ja nad ise olid pigem sümpaatsed. Mees, selline sportlik, nii kahekümnendates eestlane - väitiski hiljem, et on kunagi isegi stripparina püüdnud töötada. Naine (rääkis eesti keelt kerge aksendiga) tundus olevat nii kolmekümne kanti. Natuke rinnakas ehk, kuid igal juhul sale ja ahvatlev, kerge pusa ja miniseelik seljas. Kõigepealt tegid nad selgeks teenuse hinnakirja. Nende omavahelise seksiakti vaatamine maksab sada eurot. Kui tekib tahtmine selles mängus ise osaleda, peab viiskümmend juurde maksma. Osalemine tähendab seda, et võid "protseduuri" ajal naist siit-sealt puudutada, rindu mudida, näiteks... Kuid ei mingit nabaaluse piirkonna kompamist, rääkimata muust.
Nagu hiljem selgus, on vaesemal kliendil võimalik piirduda vaid massaažiga, kui teiste seksimist näha ei taha või raha selleks napib. Sel juhul läheb külaskäik maksma "ainult" viiskümmend eurot.

Jood kohvi ja vaatad live-show´d
Tuba, kus näidisseksimine toimub, on elementaarselt korras. Mugav diivan lösutamiseks, madrats põrandal, kus paarike intiimasjaga tegeleb. Maas vedelevad mõned libestid ja massaažiõlid. Mingid peeglid olid seintel vist kah, et iga nurga alt näha oleks. Soovijaile pakutakse toimingu vaatamise kõrvale tassike kohvi või teed. Ning kui tahab, on tal eriõigus ennastki täiesti paljaks koorida - kerget distantsi seksijatega tuleb aga kindlalt hoida! Ah jaa. Klient saab ise paarikese tegevuse täpse suuna kätte näidata - talle on antud õigus kamandada, mis poosides nad seksima peavad. Vestluse käigus ilmneb, et jutukam on just meespool, naine lihtsalt vahepeal täpsustab tema öeldut. Et paari teenuse vastu keskmisest rohkem huvi tuntakse, seda näitab seegi, et nende mobiiltelefon heliseb selle lühikese ajagi jooksul pidevalt...

***

Kui kaua te juba sellist originaalset teenust pakute?
Ken: (Vaatab mõtlikult partnerile otsa) Vahest kusagil pool aastat või nõnda. Me ei tegele sellega pidevalt, siis, kui tuju on. Iga päev asjaga ei tegele.

Kujutan ette, et päevas tuleb mõnikord mitu seanssi. Kas raskeks ei lähe, ära ei tüüta?
Ken: (Muigab.) Mulle meeldib seksida. Ja kui selle tegevuse eest veel raha saab, mis siis viga!
Aga võõraste ees ikkagi, vahel punastama või häbenema ei hakka?
Ken ja Barbie: (Nagu ühest suust) Me oleme üldiselt kompleksivabad inimesed!

Millised kliendid teil käivad, kas on püsiklientegi?
Ken: Peamiselt välismaalased, kuid on olnud ka eesti inimesi. Püsikliente on üksikuid.
Venelasi me üldiselt ei teeninda, nendega on probleeme olnud.

Näiteks milliseid?
Ken: Kipuvad üle piiri minema. Ei saa aru, mida võib ja mida mitte. Kipuvad kõike nõudma.
Eriti agressiivsed on nad siis, kui joonud on.

Olete vahel rohkem kui ühele inimesele korraga esinenud? Kuidas hinnakujundus sellisel juhul on, pakute kerget soodustust?
Ken: Meid on ka paarikaupa vaadatud. Siis on hinnad topelt.

Oot, oot. Sain aru, et sa, Barbie, teed meestele eraldi ka erootilist massaaži?
Barbie: Jah. Selle puhul on nii, et minu kutt on samaaegselt teises toas. Kui mõni klientidest ülemeelikuks muutub või liialt pinda käib, keeran lihtsalt muusika valjemaks. See on meil omavahel kokkulepitud märguanne, siis tuleb mees mulle teisest toast appi ning klient saabki taltsutatud.

Tagasi seksmängu juurde. Kallis lõbu, kas pole? Või jäetakse teile teinekord isegi jootraha "tubli töö" eest?
Ken: (Naerab.) Suurim jootraha, mis meile jäetud, on 450 eurot!

Kuuteenistus tuleb siis päris korralik, kõvasti üle eesti keskmise?
Ken: Rahadest ma rääkida ei taha. Kuid võite ju ise oma arvutusi teha, teinekord tuleb meil näiteks nel-viis etteastet päevas. Seitse sotti päevas... Niisiis tasub seda tööd teha.

Kui mõni huviline tahab teist show ajal pilti teha, kas lubate või tuleb kategooriline ei?
Ken: Pilti teha ei tohi! Kuid erandkorras oleme vahel lubanud, kui meil on maskid ees või täiesti sellise nurga alt, kus ei nägu ega midagi selgelt näha pole.

Praegu saab teie show´d näha tavalises korteris. Olete mõelnud sellelegi, et seksimängu jaoks kusagil kesklinnas mingi peenem deluxe apartement üürida?
Ken: Jaa, muidugi. Otsimegi hetkel sobivat pinda, kuid seni veel leidnud pole. Hinnad on linna keskel üüratult kallid, meie teenistus peaks ikka ennast ära tasuma.