"Ma ei saa aru... Kui Lust nullib oma saates ära selgeltnägijate ja posijate võimed, siis miks ta nüüd paanikas on ja väidab, et keegi pani temale needuse? Kui inimene kindel on, et eriliste võimetega inimesi pole, siis ei maksaks ka needust karta."

"Nende kahe saate põhjal jäi mulje, et Katrin Lust on keskmisest eesti ajakirjanikust erapoolikum ja õelam. Meelega esitab intervjueeritavaid halvas valguses, väänab nende sõnu, monteerib kokku erinevaid lõike nii, et isegi Mati Kaalu ja tema kolleege suutis ta "portreteerida" kui mingeid tümikaid, kellel on täiesti savi, mis nende alluvatega on juhtunud ja võib juhtuda. See ei ole õige "uuriv" ajakirjandus, see ületab teatava piiri."

"Selge mõistus on inimesed maha jätnud- no kuidas saab uskuda šarlatanidest soolapuhujaid? Kas tõesti leidub inimesi, kes neid "selgeltnägijate" saateid tõe pähe võtavad? See on sulaselge pettus ja illusioon. Halb on aga see, kui need "selgeltnägijad" paluvad kergeusklikel hädalistel arstiabile selja pöörata ja ravimitest loobuda. Minu meelest on see kuritegu, mille eest peab ka vastust kandma."