Ööklubi karismaatiline omanik Ryan Bishti (35) on arreteeritud süüdistatuna altkäemaksu võtmises ning lisaks temale mitu politseiametnikku, kes Soho linnajaos pistise eest meelelahutusasutustele vajalikke tegevus- ja müügilitsentse välja kirjutasid. Vastutasuks võimaldas ööklubi end "sõbralikult" kohelnud politseinikele lisaks pistisele ka vastavat vastuvõttu ja hüvesid.

Võtmeisikuteks kujunesid kogu loos politseinikud Frank Partridge (42) alias Šeriff ning tema käsilane Jim Sollars (55) alias Gruffalo, kes nautisid kuuldavasti Soho linnajaos juba pikalt kõikjal tasuta vastuvõttu ja teenuseid. Politseinikud survestasid ka baare ja ööklubisid kasutama nende poolt kontrollitud turvafirmade töötajaid - nii koondus meeste kätte kogu voli piirkonna meelelahutusasutuste üle.

Kaheksa kuud kestnud uurimise tulemusena on lisaks ülalnimetatuile vahele võetud mitu võtmetegelast ning kokku vahistatud vähemalt 14 kuritegelikku ringi kuulunud inimest, tehes sellest aastakümnete suurima ööklubi-skandaali.

Ööklubis on lasknud kääbustel ja tuleneelajatel endale hirmkalleid jooke ette tassida staarid alates Leonardo DiCapriost, Rihannast ja Miley Cyrusest lõpetades Benedict Cumberbatchi ja teiste Londoni kuulsustega. Mis meelelahutusasutusest nüüd saab, näitab aeg.