Enne saadet:

Järel on vaid kaks superfinalisti: Liis Lemsalu ja Artjom Savitski. Kuigi mõlemad on suurepärased lauljad, ei saa siiski veel ette ennustada, kes siiski saate ära võidab.

Publikus on mõnda aega üleval olnud ka poll, kus lugejad saavad pakkuda, kumb võidu täna ära napsab. Lugejad on hääletanud äärmiselt tasavägiselt! Nimelt on hetkel hääletanud 2370 inimest, kellest 50,5% arvab, et võidab Liis Lemsalu. Ometi ei tasu meelt heita ka Artjomi fännidel, lausa 1172 inimest pakuvad, et võidab hoopis noormees!

Artjom ja Liis mõlemad leiavad, et nad on üksteisega võrdväärsed vastased ja tänased tulemused sõltuvad vaid televaatajate soovist.

Saate alustasid Hele Kõrve ja Evelin Pang looga «Üks imelik masin».

Superfinaal:

Esimesena laulab Artjom loo "Sailing"

Mihkel Raud: Sa oled tõeline äss Artjom, sest sa suutsid teist korda esitada sama hästi, kui esimene kord.

Maarja-Liis Ilus: Sa tunned ennast laval mugavalt ja sa said suurel laval suurepäraselt hakkama!

Rein Rannap: Hea lauluvalik, sulle sobivad lood, kus on sees pikad noodid, mille ajal saad sa soojust saali tuua.

Teisena esitab loo "At Last" Liis Lemsalu ja valitud laul sai Liisi finaali kümne sekka!

Mihkel Raud: Väga stiilne ja su esitluses oli klassi. Mulle väga meeldis!

Maarja-Liis Ilus: Väga hea loovalik, väga stiilipuhas. Ma olen tõesti vaimustuses, kõik oli super!

Rein Rannap:See on tõesti hämmastav, kuidas noored inimesed suudavad areneda nii kiiresti.

Teises voorus saame kuulda isamaalisi laule!

Artjom laulab esimesena ning esitab loo "Sind surmani"

Mihkel Raud: Mind on alati liigutanud see, kui sa laulad isamaalisi laule ja see liigutab mind praegugi. Olen õnnelik, et sa siin saates oled ja kingad on sul väga ilusad.

Maarja-Liis Ilus: See lugu vajas sellist esitlust, mida sa siin praegu tegid. Sa oled nii musikaalne! Esitlus oli ilus ja siiras.Rein Rannap: Sa tuletasid selle looga meelde, et sa oled väga laia haardega ja sa oskad ühendada tundliku ja rahuliku esinemise.

Liis esitab lugu "Mis maa see on"

Mihkel Raud
: Liis ma tahaksin kiita sind lauluvaliku eest! Sa võid küll olla universaalne laulja, aga samas oled sa ka väga eestlaslik! See oli väga kihvt esitus!

Maarja-Liis Ilus: Mulle meeldis selle esitluse juures sinu kirg. Sa jutustasid seda valu ja sinus oli näha põlemist. Loo valik oli hea ja see läks mulle hinge.

Rein Rannap: Põhjamaine sissepööratud pilk see lummas mind ja see oligi su sisemine jõud!

Kolmanda lauluna esitab Artjom "Closer To The Edge"

Mihkel Raud: Ma hetk tagasi vaatasin Soome kõige nõutuma staari esinemist ja nüüd ma vaatasin sind... Mulle tundub, et Eesti on märkamatult sisenenud viie kõige kihvtima riigi hulka.

Maarja-Liis Ilus: Näha ja kuulda on, et publik armastab sind. Olen kindel, et inimestele ei piisa kolmest loost. Sul on väga palju veel publikule pakkuda. Mind hämmastab sinu hääl. See on erilise ja kihvti kõlaga. Sa oled peenetundeline rokkar

Rein Rannap: Peenetundeline ja lüüriline rokkar. Me oleme kiitnud sind kui parimat meeslauljat siin saates ja selles pole kahtluski, soovin sulle edu.

Liis Lemsalu on valinud viimaseks looks "Crazy In Love"

Mihkel Raud: Selle numbriga tõestasid sa, et Eesti on maailma kõige kihvtim riik, kus sünnivad ja kasvavad vabad inimesed nagu sina. Oled karismaatiline ja särav ja me ei peaks sind häbenema üheski riigis. Kui see ei olnud võidulugu, siis ma ei tea miks oleks!

Maarja-Liis Ilus: Ma arvan, et Eestis ei ole praegu ühtegi teist lauljat, kes saaks nii säravalt ja stiilselt hakkama Beyonce looga. Kõik teed on sulle valla!

Rein Rannap: See oli väga ameerikalik lugu ja sa oled väga mitmekesine laulja. Sinu juures meeldib kõige rohkem su jõud ja usk minna alati edasi.