Kuula sünnipäevaraadiot otse SIIT.

Hit FM kahe tegutsemisaasta TOP 10 sai selline:

1. Take That - These Days
2. Mark Ronson feat. Bruno Mars - Uptown Funk
3. Zwette feat. Molly - Rush
4. Walk The Moon - Shut Up And Dance
5. Karl-Erik Taukar - Segased lood
6. Elina Born ja Stig Rästa - Goodbye To Yesterday
7. Black Velvet - Võidusõit
8. Lost Frequencies - Are You With Me
9. Donkeyboy - Crazy Something Normal
10. Shanon - Ootan ööd

"Meie üldpilt on teadagi vanemate, 80ndate ja 90ndate retrolugude nägu. See edetabel näitab aga selgelt, kui palju erinevaid vanu hitte me mängime. Nende küllus on meil piisav, et nad ükski liiga palju ei kordu. Ja seetõttu me neid ka liialt ei leierda. Pigem otsime tuntud artistidelt tihti just selliseid lugusid, mis on väga head, kuid mitte saavutanud kõrgeid edetabelikohti," märkis raadiojaama juht Urmas Linnamägi. Läbi aegade TOP 10 sisaldab tema sõnul pigem just viimaste aastate lugusid, mis mingil ajahetkel on olunud (tuli)kuumad. "Ja me mängime kõike, mis on hea! Sest meile meeldib muusika," tähendas Linnamägi. "Üks huvitav fakt veel – Raadio HIT FM eetris on tänaseks kõlanud 13251 erinevat lugu!"

Sünnipäevaline jagab oma sünnipäevanädalal esmaspäevast neljapäevani iga päev Gustavi kondiitrite valmistatud torte. Raadio sünnipäeval – neljapäeval, 17. novembril – lausa päev otsa, iga paari tunni järel. Selleks on raadiomäng küsimustega Gustavi kondiitrite kohta nii kodulehel kui sissehelistamise teel. Kokku läheb loosi 5 ilusat ja ülimaitsvat GUSTAVI toorjuustu-hapukooretorti. Kuulajal tuleb olla kõige kiirem helistaja, vastata küsimusele ning võit on käes.

Raadio HIT FM sünnipäevakuul tähistab jaam ka nädalavahetustel eetris oleva HIT FM ÖÖRAADIO sünnipäeva. Vabariigi ainus sellises formaadis ööprogramm alustas kohe Raadio HIT FM esimesel eetrinädalavahetusel. Alates 21. novembrist 2014 on HIT FM ÖÖRAADIO igal reedel ja laupäeval lahutanud inimeste meelt, edastanud loendamatu hulga tervitusi, täitnud tuhandeid muusikasoove ja läbi viinud lõbusaid auhinnamänge.