Kui Rachel Browni abikaasa jättis naise ja kaks last, kellest noorim vaid viiekuune, oli naine murtud. Ta sai teada, et kogu tema teise raseduse ajal on mehel olnud abieluväline suhe ning see põrmustas 24-aastase enesehinnagu täielikult.

Asi ei paranenud sugugi kuu hiljem, kui noore naise õlgadeni blondid kiharad massiliselt välja langema hakaksid. "Kõik kukkus kokku," kirjeldab ta Daily Mailile, kuidas sisemise südamemurdumise hoobile järgnes ka väline.

"Ma ei söönud ega maganud korralikult - ma suutsin vaid nutta. Ja selle tipuks langesid mu juuksed mu silme all välja, kuni ühel päeval nägin pealage. Ma poleks kunagi arvanud, et lahkuminek ja juuksekaotus küll seotud on."

Naine arvas esiti, et see on rasedusega seotud, ent pöördus siiski perearsti poole, kes avastas pärast vereproove stressiga toodetavate androgeenide "üledoosi" organismis.

15 aastat tagasi juhtunu järel pole ta juuksed siiani normaalselt tagasi kasvanud ning ta kasutab pikendusi, mille all hõredalt karv karva järel reas.

Kui sa aga aravad, et see on haruldane juhtum, eksid - lahutuse järel jäi kiilakaks 34-aastane telesaatejuht Gail Porter ning ka Kristen Stewarti juuksed hõrenesid hiljuti pärast Pattinsonist lahkuminekut märgatavalt.Arstide sõnul liiguvad stressihormoonid üle keha kõikjale ning võivad väljenduda paljudel erinevatel moodidel - see ilmselt on neist üks valusaim ja silmapaistvaim.