Pärast õnnetust ei tunne ma oma kuti vastu enam seksuaalset erutust. Tema minuga küll vahekorras tahab olla, aga mina mitte.

6-7 kuud tagasi hakkasin ma temaga rääkima, enne ma ei julgenud seda teha, kuna kartsin, et ta läheb marru ja vihaseks. Ma siis rääkisin temaga ja ütlesin otse välja, et ma ei taha temaga enam koos olla. Sellepeale pani ta oma käe enda kõhule ja hakkas teesklema valusid.

Ma ütlesin talle, et ma kutsun kiirabi, aga ta ei lubanud ja käskis mul vanduda, et ma ei jäta teda. Olen ka hiljem proovinud teda maha jätta, aga siis tuleb jälle sama jutt. Pealegi ta vanemad kaitsevad teda ja kui ma ta maha jätan, siis ilmselt võib midagi halba juhtuda.
Palun Teilt dr Noormann abi!
Kerli, 21

Dr Noormann:

Kaastunne on ka tunne, kuid ei asenda armastust. Kui Sa mõtled teie suhete katkemisele, siis ei tohi keegi panna vanduma, et jääd teda armastama. Seda saab teha vaid armastaja ise. Teine asi on altruistlik suhe, mis tugineb kaastundel ja mille tegevussisuks on hoolitsemine, abistamine, kaitsmine. Sa pead suutma haiget tegemata oma poisile selgeks tegema, et armastus võib kustuda ka inimese vigastusest sõltumata. Aga sõbrahoolitsus, mil on nii pikk ajalugu peaks ikkagi kestma jääma, võtku tema seda, kuidas tahes.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jaga
Kommentaarid