Dr Noormann:


Noore ea armastus loob ülima hingelise läheduse. Seksuaalvahekord on suurim kehaline intiimsus, mis olla saab. See on suhete ülim tasand, nagu suhete mäetippu jõudmine, mis vajab armastust, usaldust, teineteise toetamist. See on pikk ja erutav tee. Aga kui tüdruk on jätnud endast mulje, et mingit tippu polegi, on vaid küngas, hunnik  või mätas, siis on selge, et seal turnivad seiklusteotsijad. Kui nad kogevad, et on pääsenud niisama lihtsalt tüdruku intiimse  eneseväärikuse tipus ringi trampima, ei näegi nad enam vajadust hingelist lähedust otsida. See seletab, miks paljud seksist alanud suhted purunevad enne, kui alguse saavad.

Näib, et Sinuga nii ongi juhtunud. Nagu omletist enam mune teha ei saa, on ka seksist alanud suhet raske hingeliseks läheduseks pöörata. See on võimalik, aga raske. Eriti nii noorena, nagu Sina. Sinu kutt võtab seda kui noorusele omast otsimist, uute suhete proovimist. Sulle on see traagika, aga tema võttis seda kui kogemust, mis ütles, et see tüdruk oli talle liiga kerge saak, mis ei vasta tema võimetele vallutada hoopis kõrgemaid tippe.

Väärikaid, ennast kõrgelt hindavaid, mõistvaid tüdrukuid niisama lihtsalt maha ei jäeta. Suudad sa selline olla või muutuda selliseks?

Jaga
Kommentaarid