Tööpakkumised 2012. aasta kevad-suviseks hooajaks on järgmistes valdkondades:

Klienditeenindus – hotellides klientide abistamine sisse- ja väljaregistreerimisel; klientidele informatsiooni jagamine ja igakülgne assisteerimine hotellis; klientide abistamine pagasiga; piletite müük ja klientide assisteerimine Disneyland Parki sisenemisel; parkimisteenuse osutamine – piletite müük jm.

Müüja-teenindaja – kauplustes klientide teenindamine. Kõnekeskuses klientide teenindamine – müük.

Abilised atraktsioonidele – külastajate tervitamine ja abistamine atraktsioonidel.

Toitlustajad ja restoranide klienditeenindajad – banketilaudade ettevalmistamine ja teenindamine; baaris ja lauas teenindamine. Letiteenindus – müük, sularahakäitlus, toitude ettevalmistamine, restorani koristamine. Kulinaariatoodete valmistamine.

Puhastusteenindus – parkide või hotelli üldkasutatavate ruumide koristamine ja klientide assisteerimine (otsene klienditeenindus, müük, toitlustus).

Kandideerima oodatakse vähemalt 18aastaseid prantsuse ja inglise keele oskusega inimesi, kes on head meeskonnatöötajad ning kes soovivad töötada multikultuurses, väljakutseid pakkuvas keskkonnas, kus on võimalused nii õppimiseks, praktika läbiviimiseks kui ka karjääritegemiseks. Kandideerimiseks on vajalik omada õigust töötada Prantsusmaal st kandidaadid peavad omama Eesti või teiste EU/EEA riikide kodakondsust.

Kõik, kes on pakkumisest huvitatud saavad registreeruda SIIN.

Pariisi Disneylandi külastab aastas üle 15 miljoni inimese ja see annab tööd 56 000 inimesele.