Peeter Oja stand-up turnee "Kui loll võib inimene olla" teine planeeritud etendus toimus kolmapäeval Sakus. Hoogsalt kulgenud etenduse lõpus lahkus artist lavalt raskelt longates.

“See oli enam-vähem täpselt etenduse keskel. Tegin lihtsalt ühe sammu tagasi ja järsku käis hele plaks jalast läbi ning jalg muutus täiesti tuimaks. Seisin laval nagu part, nagu ujumislest oleks jalas olnud.” kirjeldab juhtunut Peeter Oja. “Kuna teise jala Achilleuse kõõlus on mul opereeritud, siis panin ise diagnoosi, mis kahjuks osutus öö saabudes ka tõeks. Aga ei ole hullu üks jalg ja kaks kätt on mul täiesti korras ning esialgu küll väikeste abivahenditega, kuid siiski parimas meeleolus jätkan ma turneed.” kõneles näitleja.

Traumapunktis diagnoositi mehel vasaku jala Achilleuse kõõluse kõrge, osaline rebend.

Tallinna arstide operatiivse koostöö ja kiirete otsustega jõuti eile hommikuks lahenduseni, mis laseb näitleja traumal paraneda, kuid ei sunni alanud turneed katkestama. Eile õhtul oli Peeter Oja juba valga kultuurikeskuse laval taas publiku ees nagu plaanitud.

“Oleme ääretult tänulikud spordiarst Gunnar Männikule, ortopeed Kaspar Rõivassepale ning Alevtina Prezile. Tänu arstide äärmiselt professionaalsetele ning kiiretele otsustele saime eile lõunaks olukorrast adekvaatse pildi ning esimesed ravitoimingud tehtud.” rääkis produtsent Karl Kermes. “Selgus taas vana tõde, et nalja tegemine on tõsine töö ning midagi liiga lihtsat siin artisti jaoks ei ole. Imetlusväärne on Peetri meelekindlus ning otsus turneega jätkata hoolimata vigastusest. Kuid eks sellest tunnebki tõelise artisti ja suure meelelahutaja ära… Mäletavad ju kõik kuidas Robbie Williams ei lasknud valutaval seljal tühistada Tallinna kontserti, samuti ei lase Peeter Oja häirida ennast purunenud jalast,” lõpetas Kermes.

KUI LOLL VÕIB INIMENE OLLA turnee jätkub 27. augustini järgnevalt:

8. augustil Arukülas
9. augustil Jõgeval
10. augustil Moostes
11. augustil Pärnus
13. augustil Põlvas
14. augustil Otepääl
15. augustil Võrus
16. augustil Paides
17. augustil Raplas
18. augustil Tartus
19. augustil Viljandis
21. augustil Haapsalus
22. augustil Haljalas
23. augustil Kuressaares
24. augustil Tallinnas
25. augustil Põltsamaal
26. augustil Kosel
27. augustil Jõhvis