Balti Filmi- ja Meediakooli telestuudiosse kogunesid kõik aktiivsed liikmed ning Tudeng TV hindamatud koostööpartnerid nagu kooli direktriss Katrin Saks ning staažikas teletegija, televaldkonna lektor Hagi Šein, “Ringvaate” reporter Jüri Muttika ja paljud teised.

Tudeng TV ühe looja, organisatsiooni tegevjuhi Elisa Aviku sõnul oli aasta väga mitmekülgne ja räägib, et "Fookusega" oli neil sel aastal lausa uskumatu reis: "Meie terve meeskond arenes tohutult, tehes aina enam väljaspool stuudiot projekte, arendades mitme kaamera tööd ja palju muud. Ma ei suuda ära oodata, mida järgmine aasta meile toob!"

Järgmisel aastal ootab vaatajaid "Fookuse" kõrval ka uus saade nimega "BIIT", mis on magasinsaade, mille igas episoodis on ette nähtud kindel teema ning vastavalt sellele kutsutakse külla huvitavaid persoone. "BIIT" ühendab jutu ja peo - jutusaate ajal on saalis publik, kes on sinna tulnud justkui pidutsema."

Tudeng TV pole ülikoolipõhine, vaid seda tehakse kõigile inimestele. Tudeng TV liikmed on nii gümnaasiumiõpilased, tudengid ning noored, kel ülikool juba seljataga. Elisa sõnul on tiimivaheline sünergia kirjeldamatu: "See on elukool, sa õpid olema osa meeskonnast. See tähendab pidevat eneseületust ja inspiratsiooni leidmist. See on lihtsalt uskumatu, kuidas mõned inimesed tunnetavad nii tugevalt seda vajadust olla oma tegemistes edukas. See organisatsioon inspireerib mind!"

Tudeng TV on 2013. aastal Balti Filmi- ja Meediakooli tudengite poolt alguse saanud veebitelevisioon mobiilsetele inimestele, saateid saab vaadata kodulehelt tudeng.tv ja Youtube’ist.

Vaata Artjom Savitski coverit Imagine Dragonsi hitist “Radioactive”.