14. veebruaril esitles Vaiko Eplik enda peetavas kohvikus Sinilind täismajale oma uut kauamängivat "Nõgesed". Pärast kontserti algas lokaalis disko, mille käigus juhtus ühe peokülalisega õnnetus, mille tagajärjel ta haiglasse toimetati. Nimelt pudenes ühele preilile tantsuplatsil jalga keerutades pähe kõlari otsas seisnud diskokuul.

"See oli väike diskokuul, mis oli viimasel hetkel tõstetud kõlari peale, eest ära. See ei ole muidu ohtlik asi. Kuna tümps aga ületas oma võimsuse, värises kuul kõlarilt maha," selgitas Publikule juhtunu kohta kohviku juhataja Kirsi Lember.

"See diskokuul pidi kõlarilt alla kukkudes juba katki olema, sest tüdrukul olid peas kildude haavad. Kui see kuul oleks terve olnud, ei oleks sellised vigastused saanud tekkida. Kannatanu sõnul on tema kehal ka sinikad ning ta oli korraks ära minestanud. Täielik müsteerium, mis tegelikult juhtus," ei tea päris täpselt juhtunu kohta ka juhataja selgust tuua. Tüdruk viidi peale juhtumit haiglasse. "Õnneks oli tegu õnneliku õnnetusega. Laupäeval oli kannatanu juba rõõmsa häälega ning temaga oli kõik korras."

"Selline asi juhtus meil esimest korda. Oleme edaspidi kindlasti ettevaatlikumad," kinnitas juhataja.