Süžee:
Jim Morris unistas juba poisipõlvest peale sellest päevast, mil ta elukutselise pesapallurina areenile astub ja vastasmeeskonna mängijaid oma ülitugevate söötudega kimbutama asub. Tema unistustele tõmbas aga kriipsu peale sõjaväelasest isa karjäär, mis perekonda pidevalt ühest kohast teise viis. Kui hiljem tabas Jimi veel tõsine õlavigastus, tundus, et edaspidi peabki ta leppima keemiaõpetaja töökohaga ja kooli pesapallimeeskonna treenimisega.

Innustamaks oma mängijaid pikka aega kestnud kaotusteseeriat purustama, lubas Morris minna pesapalli kõrgliiga proovikatsetele, kui tema poisid võidavad osariigi noorteliiga meistrivõistlused. Sellest lubadusest tema noortele hoolealustele piisas — esimest korda väikelinna kooli ajaloos võideti osariigi meistritiitel ning nüüd oli Morrise kord täita oma lubadus.

Vanimana katsetel osalenud ja vana vigastust trotsinud Jim osutus katsetel osalenute seas aga üllatuslikult kõige kiirema viskekäega söötjaks, millepeale palgati mees esiliigas mängiva Devil Rays meeskonda. See oli aga kõigest esimene samm Morrise ammuse unistuse poole — murda end läbi kõrgliigasse.

Osades: Dennis Quaid (“Narkoäri”, “Saatuslik side”), Rachel Griffiths (“Kokaiin”), Brian Cox (“Braveheart”), Chad Lindberg (“Kiired ja vihased”), Jay Hernandez (“Metsik/Ilus”), Beth Grant (“Pearl Harbor“) jpt.

Kestvus: 2 tundi 7 minutit