1. Prantsuse Riviera

See sihtkoht on tihti Elton Johni, Tom Cruise’i ja Johnny Deppi reisiplaanides ning oli tohutult populaarne juba maagilistel viiekümnendatel, mil seal sirutas jalgu maailma seksikamaid naisi Brigitte Bardot. 90ndatel veetsid oma viimaseid õnnelikke hetki seal ka printsess Diana ja tema silmarõõm Dodi. Atraktiivseks muudab Prantsuse Riviera ehk lasuursinise ranniku (Côte d’Azur toim.) asjaolu, et naabruses asuvad Monaco, Menton ja Théoule-sur-Mer. Kuulsused armastavad sealset mahedat vahemerelist kliimat ja 300 päeva aastas siravat päikest.

2. St. Bartsi saar

See ahvatlev Kariibi mere saar meelitab ikka ja jälle enda rüppe näiteks Leonardo Dicaprio, Beyoncé, Jay-Z, Salma Hayeki, Toby Maguire’i, Paul McCartney, John Legendi, Chrissy Teigeni, Rihanna, Diddy ja Harry Styles’i. Jõukatest ärimeestest on tihedad külalised James Packer, Roman Abramovitš, Andre Balazs ja Norman Foster. Pole midagi imestada — St. Bartsi 22 valget liivaranda, muljetavaldavad butiigid, restoranid ja esmaklassilisi jahte tulvil sadamad on detsembrist aprillini täies hoos.

3. Maui, Hawaii

Rihanna, Will Smith, Paris Hilton, Katy Perry, Britney Spears ja Oprah puhkavad justnimelt Mauil, kuna seal on rohkem imelisi rannaribasid kui ühelgi teisel Hawaii saarestiku saarel. Mõni maailmakuulsus on sinna soetanud lausa suvekodu. Punase, valge ja musta liivaga randades saab harrastada kõikvõimalikke ekstreemspordialasid nagu surf, lohesurf ja purjetamine. Tõenäosus oma rannalina mõne iidoli kõrvale maha laotada on äärmiselt suur!

4. Cabo San Lucas, Mehhiko

Kuna luksuslik Cabo San Lucas on vaid 2-tunnise lennureisi kaugusel Los Angelesest, on üsna loogiline, et enamus Hollywoodi kuulsusi sinna isegi argipäeviti oma eralennukitega sisse põikavad. Julia Robertsit, Jennifer Anistoni, Cameron Diaz’i ja paljusid teisi võib sealkandis lausa toidupoes kohata ja Cabo kuum ööelu võimaldab mõne staariga lausa ühise kokteiliklaasi taha sattuda.

5. Aspen, Colorado

Neid staare, kes troopilistele sihtkohtadele vaheldust otsivad ja palmide ning bungalote asemel hoopis lund ja mägesid armastavad, on palju ning enamjaoks koonduvad nad Aspeni mägikuurorti. Pole sugugi harv juhus, kui suusatõstukilt vaatab sulle vastu Kate Hudson, Mariah Carey, Kanye West, Elle McPherson, Rita Ora, Jack Nicholson või Bella Hadid.

6. Dubai, Araabia Ühendemiraadid

Justnimelt viimastel aastatel on Dubaist saanud üks maailma populaarsemaid kuulsuste puhkusepaiku ning selle eest võib tänada Kardashianide klanni ja Justin Bieberit. Eeskätt meeldib staaridele Dubais lõõgastuda, kuna seal saab kogeda ülimat luksust ja naudinguid, erakordseid kõrbesafarisid ning maailma kaunemaid päikseloojanguid ja -tõuse.

7. Bora Bora, Prantsuse Polüneesia

Jällegi tuleb selle regiooni propageerimise eest tänada Kardashiane ja loomulikult Vin Dieselit. Mööda ei saa vaadata ka Nicole Kidmanist, kes seda Vaikses ookeanis asuvat saart palavalt armastab. Bora Bora on kuulus eeskätt oma vee peal asetsevate majakeste ja laudteede poolest, mis sarnanevad mõneti Maldiividele.

8. Amalfi rannik, Itaalia

Kui on soov kohata maailma üht ilusamat meest George Clooney’t (ja paraku ka tema abikaasat Amali), tuleb võtta suund Itaaliasse. Linnakesed nagu Sorrento, Positano ja Ravello pakuvad mõnusaid, hubaseid ja privaatseid nurgakesi, kus ideaalset puhkust pidada. Amalfi rannikule tasub siirduda muul ajal kui juuli ja august, sest siis on seal liiga palju turiste ja liiga vähe staare.

9. Dubrovnik, Horvaatia

Viimastel aastatel on staaridele muljet avaldavate Euroopa riikide esikümnesse potsatanud Horvaatia, mille maaliline rannikulinn Dubrovnik sai eriti kuulsaks tänu "Troonide mängule". Selle linnakese kitsad tänavad meelitavad nii turiste kui kuulsusi ja näiteks Tom Cruise, Katie Holmes ja Beyoncé on nimetatud lausa selle linna aukodanikeks. Lisaks võtavad Horvaatiale tihtipeale suuna enamus "Troonide mängu" näitlejaid, lisaks ka Goldie Hawn ja Kurt Russel, Michael Douglas ja Catherine Zeta-Jones, Richard Gere, Naomi Campbell, Nick Nolte, John Malkovich, Tina Turner ja isegi Cristiano Ronaldo. Lisaks muidugi ka Bill Gates ja Bernie Ecclestone.

10. Maldiivid

On keeruline kujutleda maailisemat idülli kui Maldiivide saarekesi ümbritseva helesinise ja peegelsileda ookeaniavaruse keskel. Seda ilu hindavad kõrgelt Penelope Cruz, Eva Longoria, Jude Law, Kate Moss, Sophie Turner ja Joe Jonas.