Eks meessugu ole ikka väheke kinnisem ja häbelikum just tunnete osas. Kui nooruk tütarlapsele veel läbi häda armastust suudab avaldada, siis omasoolist sõpra ei juleta sünnipäevagi puhul kallistada, rääkimata siis niisama heast meelest. Tütarlapsed käivad aga häbenemata käest kinni ning klatšijutte kartmata magatakse ühes voodiski.

Tean üht toredat sõbrannadeseltskonda, kes iga kuu teatud kolmapäeval sauna rendivad, kus siis mõned tunnid lõõgastavat mullivanni ja lavakuumust nautida. Vahel käib külas ka naistepesu müüja, kelle kaupa hoole ning armastusega sorteeritakse, proovitakse ja ostetakse. Saunaõhtu lõpeb üksteise kreemitamise ning õlitamisega. Meestepidudele on iseloomulik kära, suits ja palju õlut ning jalgpalli. Miks siis naistepeod nii teistsugused on?! Eks ikka tütarlastele iseloomuliku õrnuse ning läheduse tõttu.

Pidžaamaüritused

Pidžaamapidudeks nimetatakse neid kokkusaamisi, mil sõbrannad kellegi kodus kokku saavad, haledat filmi vaatavad ning jäätist või popcorni krõbistavad. Kohtumise vürtsitamiseks vahetavad tüdrukud kogemusi ja informatsiooni, arutavad kuumemaid kutte ja kurdavad hingemuret. Tehakse näomaske ja neid kosmeetikaimesid, mis noormeestele arusaamatuks ning saladusekski jäävad.

Pidžaamapidusid võib korraldada niisama igavuse peletamiseks, kuid traditsiooniliselt kogunevad sõbrannad siis, kui üks neist vajab tuge armastuse purunemisest ja hingevalust paranemiseks. Üheskoos arutatakse läbi kõik plussid ning miinused ning veendutakse, et konkreetne noormees ei olnudki armastust väärt.

Ööklubides sõbrantsidega

Öeldakse, et kui tahad ööklubis silma paista, siis mine üksi. Sõbrannadekarjas liikudes noormehi ei köida. Tõsi see ju on, kuid vahel tahavad tüdrukud just lõbutsema, mitte kutte lantima minna. Seetõttu on eriti turvaline ja vahva nalja ning naeru mõistvate sõbrantside seltskonnas tantsu vihtuda ning lõõgastuda.

Vähe on ju neid poisse, kes tunde järjest tantsuplatsil vastu peaksid ilma, et vahepeal baariletti külastaksid ning liitrite kaupa õlut või jumal-teab-mida manustaksid. Just seetõttu liiguvad tütarlapsed karjas – alati hea ja tore pidu garanteeritud.

Intiimsus ja lähedus

Poisid imestavad ikka tütarlaste omavahelise läheduse sügavust. Veelgi rohkem imestavad noormehed siis, kui kuulevad, et plikade saladused ei lõpe lihtsalt embuste ja käsikäes käimistega. Paljusid ehk šokeerib paljas mõtegi sellest, et suur osa noortest naistest saavad oma esimesed suudluskogemused just sõbrannade peal harjutamisest. Ilmtingimata ei tähenda see muidugi lesbilisuse tärkamist, pigem juba sügava sõprustunde olemasolu.

Teaduslikult tõestatud fakt ju, et naisterahvad on omavahel emotsionaalselt avatumad just seetõttu, et teavad, mida siis naised tegelikult tahavad.