1. Vabandaja
Mitmed firmad Jaapanis pakuvad võimalust palgata vabandaja. Valik on 96-dollarilisest e-kirjast ja kõnest kuni personaalse silmast-silma vabanduseni, mille eest tuleb välja käia 240 dollarit. Nutmine lisatasu eest!

2. Pohmellibuss
Mis juhtub Las Vegases, jääb Las Vegasesse. Ka pohmell, nagu selgub! Pohmelli Taevas nimeline buss tundub hea ideena - seal jagatakse sulle sõidu ajal turgutavaid ravimineid ja pannakse isegi tilguti alla, kuniks toibud, Ja siis saad aru, et lisaks eelmisel õhtul kulutatule maksad sa pimedas bussis istumise ning loksumise eest.

3. Iirimaa muld
Iirimaalt väljarännanud ei ole oma kombeid unustanud ja soolaleivapidudel, pulmades ja matustel raputatav muld on võimalik ukse taha tellida, kus nad ka ei viibiks.

4. Kõrvapuhastus
Jaapanis on suureks hitiks kõrvapuhastussalongid, kus inimesed, kes lapsepõlves trauma sellest tegevusest saanud, end hellalt puhastada lasevad professionaalidel.

5. Lilliputirent
Kui oled Ameerikas, Inglismaal või Kanadas ja pidu kisub igavaks, võid meelelahutuseks tellida endale lilliputi, kes on nõus osalema muu seas näiteks ka mujal populaarses päkapikuheitemängus, nägemaks, kes väikse sõbra kõige kaugemale visata suudab.

6. Paljaskoristus
Naturaalne puhastusfirma Lõuna-Aafrikas on nii looduslähedane, et saadab riieteta töötaja sulle ukse taha, et samal ajal, kui sina tukastad, saaks alasti koristaja/koristajanna kõik läikima lüüa. Firma valik sellega aga ei piirdu ning lisaks on võimalik tellida ka alasti raamatupidaja või riidetu juriidiline nõuandja.

7. Ideaalne rendipartner
Hiinassegi on levinud Jaapanis populaarne rendi-endale-poisssõber/tüdruksõber teenus, et enam vanematega neid "miks sa ikka veel kallimat leidnud pole" vestlusi vältida saaks.

8. Liisi endale kuldkala
Neile, kes end ärireiside tõttu sageli hotellitoas üksildaselt tunnevad, pakub Inglismaal The Happy Guest Hotel Lodge võimalust rentida endale taskokohase hinnaga kuldkala tuppa kogu oma reisi ajaks. Ainult 5 naela!

9. Maomassaaž
Iisraeli spaaomanik Ida Barak väidab, et tema uus lõõgastusmeetod aitab leevendada liigesvalu, kattes haige koha madudega. Paistab, et ta panustab 44% inimestest, kes madusid ei karda.

10. Isiklik jälitaja-paparatso
New York on staari ja moemeka, kus võid palgata endale ka isikliku võõra end jälitama ja pildistama. Teenusepakkuja sõnul annab see võimaluse endale saada väga personaalseid pilte. Aga protsess tundub kõhedusttekitav sellegipoolest!

11. Rendimemm
On sul pannkoogipuudus või vajad hüva nõu? Üks Austraalias tegutsev firma pakub selle vastu rohtu - renditavat vaenema. Soovija saab valida erinevate kandidaatide seast ning nende hüüdlause kõlab: "Meie vanaemasid võid usaldada".

12. Rattatopis
Inglismaa kunstnik Regan Appleton teeb armastatud jalgrattast või selle osast sulle sobiva seinatrofee, et sa oma truud raudratsut kunagi ei unustaks. Tour'd Veider.

13. Ninakarvaalarm
Et kellegi turritavate ja härivate ninakarvade probleemile taktitundeliselt läheneda, on Jaapanis loodud netiprogramm, mis lubab sul sisestada saaja andmed ning saadab neile siis ananüümse teavituse, et nende ninakarvad vajavad trimmimist.

14. Tuhaportree
Virginia osariigi krematoorium pakub võimalust lahkunu tuhast portree tellida. Hinnad algavad 127 dollarist ja nii võib su vanaema-vainaisa tuhk igavesti su toaseinal rippuda ja neid meenutada.

15. Kaktusenauding
Mehhiko eksklusiivsetes kuurortites võib saada vägagi okkalise kogemuse - lehtkakstuse massaaži sama okkalise kaktsuse lehtedega, millest tehakse tekiilat. Joovastavalt terav!

16. Proovikana
Kes see ikka tahaks põrsast... või ka kana kotis osta. Austraalias baseeruv firma Rentachook aitab kodanikel otsustada, kas temast saaks või ei saaks kanaomanikku, andes linnukese sulle mängimiseks ilma kohustusteta. "Kui selle tagastad, olid rentnik, kui jätad selle, pead välja ostma." Kikkerikii, no mida veel?

17. Hukkamõistetu viimane eine
Teame, et Kanadast tuleb palju veidraid asju, näiteks Justin Bieber ja NIckelback, aga sealt tuleb ka mõne hukkamõistetu viimane eine iga soovija lauale. Last Meal Delivery Service toobsurmamõistetu viimase eine sulle koju kätte ning lisaks toidule kuulub komplekti ka DVD ning paberist mask, millele sama eine tellinud hukkamõistetu nägu maalitud.

18. Personaalne kakakorjaja
Ameerikas on võimalik palgata koerajalutajaid, kui ise seda teha ei viitsi, aga ka kakakorjaiaid. Kujutle vaid - jalutad oma lemmikuga ja mõned meetrid tagapool tolgendab võhivõõras, kes sinu Murikese väljaheited kokku korjab.