Suurbritannia noored läksid Pokemone otsima maa-alustesse tunnelitesse ja käikudesse ning eksisid sinna ära. Noored ise väitsid, et Pokemon pidi seal maa all olema, aga internetiühendus oli kehv ja signaal just kõige paremini ei toiminud.

Ameerikas sattusid noored tulevahetuse osalisteks, kui kõndisid Pokemoni tabamiseks eramaja hoovides ringi. Lisaks sellele, et omavahel sosistati, läksid ka autode alarmid tööle. Ameerikas pole kuigi ohutu öösel Pokemoni mängu mängida, sest igasugused eramaade peal ringi luusimised võivad lõppeda potentsiaalse tulistamisega, sest iga krõbin võib uniseid omanikke relva järele haarama panna.

Uus-Meremaal on aga loobus 24-aastane noormees tööst, sest tema arvates oli just õige hetk asuda kahekuusele ringreisile, et pokemone koguda. Kas see on ikka normaalne, et täiskasvanud mees võtab ennast töölt lahti, et pokemonihullusega kaasa minna?

Siin on videod noortest, kes New Yorgis ühist Pokemonide otsimist harrastasid:

Samas, ka eestlased on postitanud Pokemon Go mängu kohta erinevaid videoklippe. Noored on isegi erinevate seltskondadega Pokemone tabades kokku põrganud. Kas pole mitte tore viis uusi sõpru leida?

Jaga oma Pokemon Go muljeid ja naljakaid juhtumisi aadressil noortehaal@delfi.ee !