Otsmik

Kui sul on sünnimärk otsmiku paremal poolel, sümboliseerib see intelligentsust ja nutikust. See tähendab, et oled tark ja saad edukaks alal, millega tegeled.

Kui sünnimärk asetseb aga vasakul pool otsmiku, sümboliseerib see spontaansust. See tähendab, et elad elu täiel rinnal ja kipud aeg-ajalt ülemääraselt raha kulutama. Samas oled loominguline.

Silmad

Kui sul on sünnimärk silma juures, oled mässumeelne. Kellel on sünnimärk aga silmalaol, sellele meeldib seigelda ja uusi asju avastada. Samas tähendab see, et võid sattuda armuseiklustesse, mis ei pruugi alati hästi lõppeda. Teisalt sümboliseerib silmade piirkonnas olev sünnimärk aga tarkust, mis tuleneb tagant järele tarkusest peale halbasid otsuseid.

Kukal

Inimesed, kellel on kuklal sünnimärk, võivad saada elus väga edukaks. Samas võib edu hinnaks saada aga lähedaste kaotamine.

Rinnad

Kui sünnimärk on sinu vasakul rinnal või selle all, on see märk, et sind saadab nii töö- kui ka eraelus edu. Isegi siis, kui see kõik tuleb läbi raskete pingutuste.

Kui sünnimärk on aga sinu paremal rinnal või selle all, on see märk, et õnn on alati sinu poolel ja sulle kukub elus kõik justkui niisama sülle.

Abaluu

Kui sinu abaluul on sünnimärk, tähendab see, et oled väga visa. Olenemata sellest, kas sul on olnud raske lapsepõlv või ootavad sind ees raskused, ei anna sa alla ja saad edukaks. Kaaslaseks sobiks sulle inimene, kellel on elus eesmärgid ja kes nende täitumise nimel pingutab.

Käed

Arvatakse, et kui mehe kätel on palju sünnimärke, siis neile meeldib olla kodus ja nad on väga perekesksed. Samuti meeldivad sellistele meestele lapsed ja nende eest hoolitsemine.

Naiste puhul tähendavad sünnimärgid kätel aga karjäärile orienteeritust.

Kõht

Iraani pärimuse kohaselt arvatakse, et kui last ootav naine katsub oma kõhul korduvalt ühte kohta, siis on tema lapsel sündides selles kohas sünnimärk. Mõned aga usuvad, et sünnimärgid kõhul viitavad ahnusele ja õgardlikkusele.

Reied

Usutakse, et sünnimärgid reitel viitavad rikkusele, enesekindlusele ja edule.

Jalad

Arvatakse, et inimesed, kelle jalgadel on palju sünnimärke, on sündinud iseseisvana. Nad justkui teavad, et peavad elus ise hakkama saama ja miski ei tule niisama kätte.

Labajalad

Kui sinu kannal on sünnimärk, tähendab see, et oled võitleja. Samas võib see tähendada, et su peres pole just eriti palju toredaid ja kokkuhoidvaid inimesi. Seetõttu oledki sündinud võitlejaks ja tead, et pead kõigega ise hakkama saama.

Allikas: elitedaily.com