35-aastane lauljanna Lisa Origliasso, kes on üks pool popduost The Veronicast koos oma õe Jessiga, jagas valusat lugu Instagrami vahendusel, kirjutab News.com.au.

"Kuu aega tagasi tundus, et kõik meie unistused on teoks saanud. Me saime teada, et ma olen rase. Me nutsime, naersime ja hoidsime põnevusest end üksteise embuses, teades, et me alustame koos põnevat teekonda," rääkis lauljanna.

"Paarina on meil alati olnud arusaam kui maagiline elu võib olla, kuidas see on ühteaegu nii tugev kui habras. Aga nüüd me saame sellest aru tänu isiklikule kogemusele. Vahest võib valu endaga kaasa tuua suurima enesearengu," lisas ta.

Lisa Origliasso selgitas, et tal tekkis juba raseduse alguses ebatavaline veritsus, mis muutus raseduse kulgedes järjest hullemaks.

"Mu süda murdus ja ma teadsin, et midagi on valesti. Mul oli emakaväline rasedus. Ma vajasin kiiret meditsiinilist abi, muidu oleks olukord hullemaks läinud. Mind viidi kiiresti haiglasse. Elus võib vahel minna nii, et ükskõik, mis otsuseid me ka ei teeks, me saame alati haiget."

Lisa Origliasso selgitas, et emakaväline rasedus ei ole elujõuline ning selle arenedes võib muutuda ohtlikuks ka emale.

"Mulle öeldi, et ma olen üks tõeliselt õnnetustest. Aga minu arvates ei vasta see tõele. See on olnud minu elu üks tumedamaid perioode jah, aga samas ka üks õnnelikumaid."

Lauljanna selgitas, et ei tema ega abikaasa Logan lase end sellel tagasilöögil heidutada ja proovivad tulevikus lapsi edasi saada.

"See on paratamatu, et me tulevikus lapse saame. Aga minu jaoks ei olnud aus seda head uudist jagada ilma avaldamata austust, armastust ja tuues teadlikkust teekonnast, millega paljud paarid igapäevaselt kokku puutuvad," ütles Lisa Origliasso lõpetuseks.