Anna võeti vastu meestemoe erialale. Royal College of Art asub Londonis ja on maailma juhtiv disaini- ja kunstikool, kus õpe toimubki vaid magistri- ja doktoriastmes. See väärikas kool on tuntud oma aukartust äratava töömahu poolest. "See on üks tunnustatuim tõukelaud noortele innovaatoritele ja tuleviku kultuuriruumi kujundajatele," pajatab Anna.

Kuidas toimusid sisseastumiskatsed?

Anna: Pärast elektroonilist sisseastumisülesannete esitamist kutsuti mind intervjuule, kuhu võtsin kaasa enda loodud outfiti ja 8 kilo porfoolioid, millest saab ülevaadet näha www.annatalvi.com. Intervjuu oli paras pingetaluvustest, samas jällegi nauditavalt karm.

Milline on Anna looming?

Anna: Minu senised tööd on alati põhinenud minu päritolul. Näiteks Arvo Pärdi algoritmiline kompositsioon, Haapsalu sall ja mulgi kuub olid inspiratsiooniks 2015. aasta kevadise meestemoe kollektsioonile ning minu vanaema sõjaaegsed meenutused sellele eelnenud naisterõivaste kollektsioonile. Peamiselt keskendungi meeste rätsepakunstile.

Mida toob tulevik?

Anna: Tulevikus näen, et olen tihedalt Eestiga seotud, mis on suurepäraseks pinnaseks nii tipptehnoloogiliste kvaliteedi ja innovatsiooni väljatöötamisel. Usun, et siin on ruumi kontseptsioonile, kus rõhk on kantavusel ning meisterlikult valmistatud toodetel. Eesti patrioodina olen motiveeritud andma oma panusesse siinsesse kultuuriruumi!

Selleks, et Annal ei jääks elu võimalus kasutamata, saad sina aidata! Anna õpinguid välismaal saab toetada SIIN!