Artikkel „Kanal2 jätkab puhastuskuuri: „Roaldi nädal“ lõpetatakse“ räägib sellest, et saade „Roaldi nädal“ lõpetab tegevuse. Artiklis saab sõna ka saatejuht Roald Johannson.

AS Postimees Grupp kaebas Pressinõukogule, et artikli pealkiri ja Delfi poolt saadetud mobiiliteade on eksitavad ja jätavad mulje Roald Johannsoni ja Kanal2 koostöö lõppemisest. Kaebaja leiab, et Kanal2 mainet on kahjustatud väitega, et tegemist on puhastuskuuriga.

Delfi ja Kroonika vastasid Pressinõukogule, et artiklis esitatud väide saate lõpetamise kohta on õige. Toimetus lisas, et artiklis ei ole väidetud, et Kanal2 ja Roald Johannson lõpetavad koostöö. Delfi ja Kroonika leiavad, et väljend „puhastuskuuri jätkama“ on asjakohane, sest Kanal2 teeb oma meeskonnas ja saatevalikus olulisi muudatusi.

Pressinõukogu otsustas, et Delfi ja Kroonika ei rikkunud ajakirjanduseetika koodeksit. Pressinõukogu hinnangul ei ole eksitav väita, et Kanal2 teeb puhastuskuuri, sest palju saateid lõpetatakse ja mitmed saatejuhid lahkuvad. Ka leiab artiklis kinnitust, et saade „Roaldi nädal“ lõpetab ja selle asemele tuleb uus.