Kurbnaljakas "Homme näeme" viib meid pealiskaudsuse maailma, kus elavad need eestlased, kellel pole kunagi aega. Nende elust on lavale näpistatud hetked, mis rõhutavad rutiinsete olemiste ja tegemiste sürreaalsust.
Markantne on, et laval on viis enamal-vähemal moel frustreerunud meest (Allan Noormets, Andres Raag, Kalju Orro, Margus Tabor, Mart Toome) ja üks naine (Piret Kalda). Suure tõenäosusega on selline suhe ka meie ühiskonnas, mille eripärast ja majanduslikest oludest tingituna on just keskealised mehed eriti kõva löögi all.

Mis on eelmainitud löögi tulemus? Selgub, et teatrilavale sobiv hale-koomiline tegelane, kes evib närvilisust ja eklektikat.
Tihtilugu unustab selline inimhing ümbritseva ja "kukub" endasse nagu oleks sinna midagi kaotanud. Teinekord jällegi ropendab kõva häälega, et pinevus välja lasta. Ta on paindumatu, kuigi oma põhimõtete juured unustanud ning ootamatutes olukordades toimetulekuks liiga armetu. Pakub äratundmisrõõmu küll.

"Homme näeme" ei nõua vaatajalt palju, kõik ongi tuntud-teatud tavaelustki. Aeg-ajalt minnakse ehk liiga kauaks "Maie-Valduri suvetuuri" stiilis naljaloopimise rajale. Siiski kumab etendusest läbi küsimus: kes või mis meist sellistena lõpuks saab?

Just õige vaatamine, et kevadetunne kripeldama hakkaks.