Üle 90 000 naelane (103 226 eurot) annetus läks organisatsioonile Feeding Britain, mis aitab puudust kannatavaid peresid sooja toidu ja toidupakkidega, et nälg Suurbritannias likvideerida, kirjutab Independent.

2018. aastal toimunud pulmade eel leppisid Harry ja Meghan BBC-ga kokku, et igasugune kasum, mida nad ülekande eest saavad, annetavad nad enda valitud heategevuslikule organisatsioonile.

Paari esindaja sõnas, et nad otsustasid Feeding Britain kasuks, kuna neid liigutas organisatsiooni tegevus COVID-19 kriisi ajal.

"Hertsog ja hertsoginna said võimaluse rääkida peapiiskopiga ning olid liigutatud, kui kuulsid tööst, mida Feeding Britain COVID-19 kriisi ajal tegi," ütles esindaja.

"Neil on helged mälestused sellest külaskäigust kodanike supermarketisse Birkenheadis, eriti nende lahkus ja kaastunne sealsetelt töötajatelt, et teisi inimesi aidata."

"Nad on õnnelikud, et saavad anda raha niivõrd suurepärase eesmärgi nimel."

Feeding Britain tegevjust Andrew Forsey nimetab annetust "jumala kingituseks", sest selle rahaga saadakse nüüd toita lapsi seni, kuni koolid uuesti avatakse.