Lugeja: Ma tahaksin ka teada, miks paljud sellest nii suure probleemi teevad ja imelikuks peavad, kui sa ka täisealisena veel süütu oled. Ja ma ei mõista, miks üldse selline seadus vastu on võetud, et juba 14-aastasena võib vahekorda astuda, nagu miks?! 14-aastane on alles laps ju! Ja no mõned noored ongi kohe valmis tegutsema... Ma tõesti ei mõista seda. Süütu olemine pole mingi häbiasi minu arvates.

Lugeja: See pole probleem, see muudetakse probleemiks. Tänapäeva noored arvavad, et kui nad on veel umbes 15-17-aastased ja süütud, siis on umbes maailma lõpp ja hukatus kohe kaelas. Tegelikult see ju pole nii. Vahet pole, millal sa selle kaotad ja kellega. Peaasi, et sa ise oled endaga rahul! Aga noortele: kasutage ikka kaitsevahendeid!

Lugeja: Süütuks olemine ei ole probleem. Inimene on süütuna sündinud ja ta hoiab seda seni, kuni ta on valmis sellest loobuma õige inimese jaoks. Suurem probleem on see, et meie ajastu noored tunnevad just kui survet, et nad peavad süütuse kiirelt kaotama, sest partnerid nagu arvaksid, et süütuna pole sa midagi erilist.

 
Lugeja: Ma ei oska öelda, minu jaoks see küll suur probleem polnud. Ma olin just uhke enda üle. Kaotasin süütuse alles siis, kui mul oli umbes pool aastat oma 18. sünnipäevani jäänud. Ja selle kutiga olin ka päris mitu kuud koos olnud siis.

Lugeja: Sa mõtled seda, et kui keegi on süütu, siis hakatakse näpuga näitama? No põhimõtteliselt mõned mõtlevad, et on ilgelt ägedad kui 10-aastaselt kaotavad süütuse. Haruldaseks hakkab vaikselt saama, et 20-aastane on süütu. Kunagi oli ju nii, et enne abielu ei tohtinud voodis peale magamise midagi teha!

Tegelikult on asi nii, et need, kes on kaotanud oma süütuse ja räägivad sellest umbes, et ma vahetan 7 korda päevas sokke ja teistele näitavad näpuga, kes süütud on, siis nad on lihtsalt peast veidi imelikud. No kedagi ei huvita ju, kellega, mis kell, kus või mitu korda sa seda vanainimeste asja tegid. Tee, aga jäta enda teada, ja kui keegi pole teinud, siis ära alaväärista teda, sest erinevalt mõnest, käivad süütutel jalad perfektselt kokku!