Viivi Sõnajalale tikkus minestus peale, kui ta esimest korda oma tulevase mehe Olegi embuses olles tema lõhna tundis. Armastus, see on müsteerium, ja pole midagi kaunimat.

 Tänase numbri peakangelased Gerd Kanter ja tema kaasa Liina mõõdavad suursaavutusi samuti suure armastuse taustal. Inimlik hool ja tugi on need kaugsõidurongid, mis tahet ja talenti liikumas hoiavad.

Oleme sel aastal Kroonikas toonud teieni palju armastuse tärkamise rõõmuvärinaid, selle hoidmise vaeva ja lusti, ning murdumise valu. Tänase ajakirja vahel on mahukas ülevaade 2011. aasta kõige rohkem kirgi kütnud ja mõtlema pannud elumängulistest paladest. Üks on selge – üksi on raske ja kurb, ja inimese hing püüdleb elu ja enese murede-rõõmude jagamise poole. Nagu ütles «Eestimaa uhkuse» galal tunnustatud, perre neli plikatirtsu lapsendanud Inge Ojala-Pihlaja: «Mulle tundub ainult endale elamine mõttetu.»

Nii tundub ka meile. Proovime jagada kõike imelist ja valusat – nii nagu see elu ju on – teiega, kallid sõbrad. Aasta lõpus tegime ära ka Eesti esimese 3D-ajakirja. Millega üllatame tuleval aastal, saate näha juba varsti, kui ette kukub 2012.

Imekaunist aastavahetust, lund ja ainult parimat uuel aastal!