Reedel, 20. juunil

kell 17.00 - Sõru Sadam, Hiiumaa

Reedest Pühapäevani toimub Hiiumaal Sõru Jazz.
Esmakordselt kestab Sõru Jazz tervelt kolm päeva ja tegevust jätkub nii muusika-, teatri- kui ka loodushuvilistele. Sel korral on festivali fookuses maailma kõige populaarsem instrument - kitarr. Eesti muusikute kõrval on väliskülalisteks kaks rahvusvaheliselt tunnustatud muusikut, jazzkitarrist Paul Shigihara, kes astub üles koos Jaak Sooäärega ning pianist Evgeny Lebedev, kes esineb koos särava Sofia Rubinaga.

Armastatud lauljatest on lisaks Rubinale võimalik nautida ka Tanel Padarit ja Airi Allveed, laulmas ürgset bluusi. 

Festivali pass maksab 39 € ja päevapilet 15 €

kell 19 - Pärnu Munamäe park

20. ja 21. juunil toimub teist korda Pärnu Munamäe pargis veefestivali Watergate väiksem vend Spläsh, mis on noortele mõeldud ja suve avav muusikafestival. Peaesinejatena astuvad üles I Wear Experiment, Tenfold Rabbit, OYT, Ziggy Wild, The Boondocks ja Chalice. 

Kahe päeva pilet maksab 12 € ja päevapilet 7 €. 

Laupäeval, 21. juunil 

kell 18.00 - Patika

Harjumaa suurimal Patika jaanitulel asutvad üles Smilers, Kukerpillid ja Ott Lepland bändiga. Jaanimänge viib läbi Venno Loosaar.

Pilet maksab 8-10 €

kell 20:00 - Haapsalu

Haapsalu suvemuusika 2014. Tähistaeva helendus

Hanna-Liina Võsa koos karismaatilise baritoni René Soomiga esitavad duette ja laule tuntud muusikalidest, mh sellistelt heliloojatelt nagu Leigh, Mancini, Gershwin, Webber. 

Pilet 10 €

kell 20:00 - Pärnu

Suveõhtud Loodusmajas.
Giidituur Pärnumaa Keskkonnahariduskeskuses kosmosenäitus “Sputnikust Estcubeni”,vaatlused teleskoobiga ja planetaariumiprogramm. 

Hind 8-32 €

kell 21:00 - Pärnu

Pärnu Vallikäärus astuvad publiku ette veefestivali Watergate peakontserdil 14 maailmamuusika tipptegijat. Näiteks Earth Wind & Fire alustala Al MacKay toob publikuni show, mis viimastel aastatel on tuuritanud maailma suurimatel festivalidel.

Hind 28 €

kell 21:00 - Viimsi

Viimsi Vabaõhumuuseumis astuvad esmakordselt koos lavale Winny Puhh ja Rein Rannap, kuulutades koos avatuks aasta klassikasündmuse 2014. Kontserdi pilet maksab 12-14 eurot.

Pühapäeval, 22. juunil 

kell 17.00 - Ohtla küla, Martna vald

Saueaugu teatrialus etendub Ott Aardami Balti Teatrifestivali 2012 aasta parim lavastus "Mee hind." 

Pilet maksab 17 €

kell 18.00 - Lääne-Virumaa

Porkuni jaanitulel vallutavad lava Ott Lepland bändiga ning Meie Mees. Õhtut sisustavad lisaks muusikale ka rahvalikud mängud.

Hind 8-10 €