“Sulo Tintse eirab e-maile, postiga saadetud kirju, telefonikõnesid ja sms-e,” rääkis AA1 Inkasso firma juhatuse esimees Silver Vahur. Ilmnes, et keskerakondlasest lembelaulik oli sattunud suurtesse võlgadesse. Summa küündinud 100 000 kroonini.

Mõni aeg hiljem oli ka Sulo valmis kommentaari andma. “Ma tean, miks see artikkel ilmus ja kellele reklaami oli vaja. Mina neid asju ei torgi. Las koerad hauguvad, karavan läheb ikka edasi.”

“Kuna mul oli SMS-laenu võlg, mõtlesin, et miks mitte proovida saates õnne ning vajalik summa sel teel kokku saada,” rääkis saatest “Selgeltnägijate tuleproov” tuntud Indrek Leibur aka Nõia-Ints, kelle laenusumma koos intressidega kasvas 13 000 kroonini.

Ometi võis ta rõõmustada, sest laenukontor otsustas hinnaalandust teha ning vahepeal lausa neljakordseks kasvanud võlanumbri osas lepiti kokku, et mees maksab puuduolevast summast vaid pool — 6000 krooni. “Juurde ma ei võta,” kinnitas Ints, et rohkem ta libedale teele ei astu.

Suve teises pooles kunagise menuklubi Terrarium ruumides suure pauguga avatud ööklubi Wonderland on põhja kõrbenud ja programmijuht Charlene Rennit palgata!

"Lõpetasin, jah, klubis Wonderland töötamise, kui mul sai täis kaks kuud intensiivset tööd, lugematult tunde une arvelt, ja tagatipuks jäeti palk maksmata!" põrutab Charlene. "Ehk et lahkusin sealt, kuna tööandja ei suutnud täita oma kohustust. Tasuta tööd ei tehta."

Võlgade sissenõudmisfirma Julianus Inkasso kuulutas avalikult, et tuntud telenäo Mart Mardisalu firma ProMaMa ei täida kohustusi nõuetekohaselt.

Elektronkirjas kirjutas meelelahutaja, et sündmus ei vääri isegi kajastamist, kuid möönas: "Tõepoolest, eile tuli mulle endalegi halva üllatusena sinna nimekirja sattumine. Tegu (on) ühe vana ja pika habemega looga."

Kontserdipiletite kopsakas käibemaks on Lauri Laubre (49) sõnul muusikasündmustele katastroofiliselt mõjunud.

Suvi oli Laubre sõnul kontserdiäris kohutav. "Oleme sügavas miinuses," sõnas ta. "Lisaks valdab depressioon, sest ei näe sellel alal ka helgemat tulevikku. Tekib tõsine motivatsioonipuudus kontsertide korraldamisega üldse edasi tegelda."