Alustades rõõmsatel teemadel, pääsesid TOP 10 edetabelisse kas pulmalugu. Üks neist oli vaieldamatult aasta pulma tiitlit väärt Vilja ja Taimo Toomasti abiellumist kajastab lugu PULMAFOTOD: Vilja Savisaar abiellus Taimo Toomastiga!


Teine lugu rääkis aga hoopiski endise missi Karin Laasmäe pulmakleidist. Karin, kes kannab nüüd Jarveti perekonnanime rääkis, et hakkas kledile mõtlema kohe, kui oli sõrme saanud kihlasõrmuse. FOTOD: Loe, kuidas Eesti kauneim naine endale pruutkleidi sai

Aasta ei möödunud ka kurbade sündmusteta. Meie seast lahkusid tippjumestaja Ly Ranne (JÄÄ JUMALAGA: Suri tippjumestaja Ly Ranne) ning telesaatest "Baar" tuntust kogunud Tõnis Kulbok (Baari-Tõnis lahkus meie hulgast). 

Liis Tappo ülestunnistus, et ta abikaasast lahku läks, tekitas elava arutelu. Veelgi enam šokeeris inimesi uudis, et Liis olevat abikaasa Rene maha jätnud miljonärist abielumehe tõttu. Liis Tappo hülgas abikaasa multimiljonäri pärast!

Laineid lõid ka telesaated. "Eesti maffia" nimeline dokseriaal tõstis peaaegu et kangelase staatusesst kunagise maffiajõugu liikme tarmo Laane ehk Lädra. Inimesed meenutasid vanu aega igatahes meeleldi. JAGA MULJEID: Kas saade "Eesti maffia" šokeeris sind?

Koit Pikaro kommenteeris sarja aga endale omasel julgel moel: Koit Pikaro: "Eesti maffias" osalev mees võib saada kurikaga pähe

Kui "Tantsud tähtedega" saates saatejuhtidele ümbrikud väljalangejate nimedega ulatati, ning seal kirjas olnud edetabel erines saatejuhtide poolt välja öeldust, tekkis sellest paras skandaal. Kuigi Kanal 2 lükkas kahtused, nagu oleks väljalangejad juba eelnevalt kokku lepitud, ümber, kõneleb foto iseenda eest: FOTOD: Mis kahtlased paberid ulatati "Tantsud tähtedega" saatejuhtidele?


Malcolm Lincolni võit "Eesti laulul" tuni nagu välk selgest taevast. Kes sellest bändist üldse midagi varem teadis? "Eesti laulu" võitis Malcolm Lincoln!

Ja muidugi peame olema igavesti tänulikud Anu Saagimile, kes jõulukingitusena otsustas end Playboys paljaks võtta. Anu Saagim: Playboys poseerimine on minu jõulukink eestlastele!