Suhted:
Aasta paneb proovile su enesekontrolli ja kaine mõistuse – ahvatlusi tärkab su eluteele nagu seeni pärast vihma! Suhteid on kerge luua, kuid hiljem on raske neist lahti saada... Sa armastad ju vabadust, mistõttu sa pole vaimustatud mõttest, et keegi sul veskikivina kaelas ripub...


Eriti just aprillis ja mais võid tunda vajadust riskantsete ja närvikõdi pakkuvate suhete järele.
Samas – kui suudad oma kirgi kontrolli all hoida, saavutad partnerluse liinis täiesti uue kvaliteedi. Hakkad ka oma tavalisi igapäevasuhteid uue nurga alt nägema, avastad neis „tõelist värkust“ ja uut sügavust. Eluterved romantilised suhted mõjuvad hästi ka sinu tervisele.


Seevastu sinu suhted sõpradega võivad olla ülemäära kained ja „kuivad“. Sinu ja su sõprade vahel on rohkem kriitikat ja mõttetut targutamist. Kui oled tegev mingis grupis või rühmas, tunned samuti teatud frustratsiooni ja pidurdatust.


Romantilisteks suheteks on parimad ajad 7. jaanuarist 4. veebruarini, 21. aprillist 15. maini, 9. juunist 4. juulini ning 2. novembrist 26. novembrini.

Töö:
Tööd on kergem leida, kuna lihtsalt veab rohkem. Samas – kui „lüpsik täis“, kipud selle kohe suurest tormakusest ümber ajama. Põhihäda on hooletus ja pealiskaudsus, mis ei jäta sinust kui töötegijast mitte kõige usaldusväärsemat muljet. Kergelt tulnud – kergelt läinud....
Kui aga suudad end distsiplineerida, on Fortuuna toetus päris kindel! Samuti pead sa oma tööd armastama, mitte vastutahtmist tegema.


Mai teine ja juuni esimene pool võivad tööasjades olla „võtmeküsimuseks“ – hoia silmad lahti!
Juuni lõpus ja juuli alguses ning oktoobri teises ja novembri esimeses pooles on parem aeg oma tööde ja tegemiste laiendamiseks, arendamiseks, olulise läbimurde üritamiseks.


Septembris-oktoobris pead olema hea meeskonnamängija – liigne soleerimine tekitab pingeid.

Tervis:
Tunned end suurepäraselt, su füüsiline ja vaimne vorm on kõvasti üle keskmise. Oskad nüüd suurepäraselt nautida nii elu, ennast ja teisi. Siiski võib sinu hedonistlik ellusuhtumine kaasa tuua näiteks kaaluprobleemid. Lodevus ja energia „seiskumine“ mugava elustiili tõttu ongi põhilised hädad. Kuigi sa tavaliselt oled liikuv ja füüsiliselt aktiivne, kipud sel aastal „tugitoolisporti“ harrastama.
Aprillis ja mais võib energia ülejääk põhjustada tormakusest tingitud traumasid. Peaksid süütul viisil „auru välja laskma“ – muidu võid jamadesse sattuda.


3. augustist 19. septembrini tasuks samuti natuke rahulikumalt võtta – laadida akusid, vajadusel teha väike vitamiinikuur.


Septembris-oktoobris võib taas probleeme olla ülemäärase „tulisusega“. Ettevaatust tule ja ohtlike ainetega.