E kirjutas: ""Reporteri" omad on parimad. Näitavad, kui tõsiselt nad oma tööd võtavad ja kui palju on valmis sellesse panema kas või sellega, et suvel teevad rannas saadet, nii et on jalgupidi meres.

Ei usu, et Aarne Rannamäe oleks näiteks valmis suviti kellegi kodus "Aktuaalset kaamerat" tegema ja see näitab natuke suhtumist, et pole valmis pingutama saatepubliku huvi köitmiseks. Üldse on "Aktuaalne kaamera" liiga kuiv, nagu eesmärgiks oleks ainult tuimalt uudiseid maha lugeda, selle asemel, et näidata huvitavaid asju, mis eestimaal juhtuvad.

"Reporteri" saatejuhtide plussiks on see, et nad kajastavad igasuguseid külapidusid ja reaalset Eesti elu otse sündmuskohalt ja on toimuva sees. Ka seal külas, kus suviti oleme, on "Reporter" kohal käinud ja saadet teinud, "Aktuaalse kaamera" puhul võib sellest ainult unistada, et nad sinna tuleksid."

Kas jagad E nägemust heast uudistetegijast ja -saatest?

Lisaks leidsid SIIN äramainimist ka sellised tele- ja raadiotegelased nagu Anu Välba, Hillar Nahkmann, Margus Saar ja Kadri Hinrikus ning ka Sirje Eesmaa.