Esimene kommentaator kirjutab: "No küll eesti rahvas on hukkamõistev peaaegu iga asja ja kõigi suhtes! Prantsusmaal pole juba ammustest aegadest mingi ime, kui aastaid noorem mees abiellub palju vanema daamiga! Seal pole kombeks kõiki hukka mõista, vaid aru saada, kui tegu on armastusega! Meil nähakse ka kõige puhtamate tunnete taga ikka mingeid jubedaid tagamõtteid! Isegi Napoleonil oli suur armastus temast palju vanema naise vastu, nad olid õnnelikud! Inimesed - vihake vähem!"

Teine kommentaator märgib: "Toomas Hendrik Ilves 63, Ieva Ilves 39, vahe 24 aastat. Donald Trump 70, Melania Trump 47, vahe 23 aastat. Emmanuel Macron 39, Brigitte Marcon 64, vahe 25 aastat. Milles nagu see teema on, kui inimesed tahavad koos elada, hoolimata vanusevahest?

Kolmas kommentaator annab nõu: "Kõige mõistlikum on mitte elada teiste elu ja muretseda, kuidas nad küll hakkama saavad. Kui kahel koos on mõnus elada, siis on ju kõik hästi. Kui palju on meil üksikuid keni naisi ja mehi, kellel oma kindlat küljeluud pole ega leia seda kahjuks kunagi. Ka omavanust. See on ju hoopis kurb. On ju?"