Peol esines Toe Tag koos nelja DJ ja Massif Drum-Offiga. Massif Drum-Offi kuulub näiteks Kallervo Karu. Kallervol ja Revol olid juuksed päris pikaks kasvanud ning neil oli nendega hea laval rokkida. Meeste juuksed olid pikemad kui pooltel mu sõbrannadel!

Kontsert oli väga hea ja äge, sellises metali noodis. Peale esinejate endi eriti tuntud nägusid näha ei olnud.. Üleval VIPis kohtasin Trafficu lauljat Silver Laasi. Lisaks saabusid hiljem VIPi ka Superstaari-Anis, kes nägi välja samasugune nagu ikka – üleni musta riietatud ja sama soenguga, ja vana Superstaari finalist Rivo Kingi, kellel oli pea pea-aegu kiilaks aetud. Publiku hulgas rokkis ka Violina koosseisu kuuluv Daana.

Hiljem otsustasime minna Vabanki. Vabankis oli samuti seekord väga lõbus. Rahvast oli kuidagi vähe, aga see võis olla ka hilise kellaaja tõttu. Näiteks all VIPis ei olnud ühtegi inimest, kuid kuuldavasti oli eelmisel õhtul VIP täiesti täis olnud.

Baarileti kõrval kohtasin pidutsemas ka Kersti Tootsi, kes oli naiselikult ja klassikaliselt riietatud musta kleiti, kõrvarõngad kõrvas säramas. Tol hetkel oli ta üksi, kuid naeratus näol ning tundus, et tal oli lõbus.

Lahkusime varsti ning otsustasime minna Deja Vu-sse sööma. Ilm oli täiega talvine nagu viimasel ajal ikka ning lund sadas meeletult. Kohale jõudes tabas meid aga väga ebameeldiv üllatus – esimest korda elus ei lastud meid Deja Vu-sse sisse, kuna nad hakkasid sulgema! Aga väljas oli külm ja siiski oleks võinud meid kasvõi korraks sisse lasta! Uskumatult matsid turvamehed! Niipea ma küll enam sinna ei lähe! Me oleme sõbraga mõlemad seal püsikliendid ning turvad peaks meid väga hästi teadma, ei tea mis nendel nõmedikel see õhtu viga oli!? Kuid nagu öeldud, oli ilm külm ning me ei viitsinud nendega kaua vaielda ja otsustasime kodus kõhud täis süüa...