Jäär

Pühade ajal võib juhtuda, et su lähedased jäävad lumevangi ega jõua õigeks ajaks sinuni. Seetõttu võid veeta pühad üksi või mõne sõbraga, kuid ära lase sellest tujul langeda ja naudi jõule sellegipoolest! Ka isiklikus elus võib ette tulla probleeme.

Sõnn

Sõnnidele ennustavad tähed parimaid jõulupühi läbi aegade! Pidu ja pillerkaar, kingitused ja maitsev toit on garanteeritud. Kuid ära siiski pidutsemise ja alkoholi tarbimisega liiale mine.

Kaksikud

Jõulupühade ajal ootavad sind ees suured muutused. Midagi põnevat on ees ootamas ja su salajaseim soov täitub!

Vähk

Vähid tunnevad jõulupühadest mõnu ja naudivad pika puhkuse igat hetke. Kui viibid suures seltskonnas, võib ette tulla ka konflikte — pea siis meeles, et jõulud on andestamise ja unustamise aeg.

Lõvi

Lõvid võtavad vastu ainult positiivse ja lasevad endast mööda kõik negatiivse. On oht rahaga liiga laialt ümber käia ja pühade lõppedes võib kontojääk miinuses olla.

Neitsi

Neitsid peavad tublisti pingutama, et seltskondlikud olla ja jõuludest mõnu tunda. Paistab, nagu kõik pingutused jookseksid liiva. Sobiv aeg reisimiseks ja üksi olemiseks.

Kaalud

Ka Kaalusid ootavad ees tõeliselt mõnusad pühad. Eriti juhul, kui suudad asjadele läbi huumoriprisma vaadata ega lähe pisiasjade peale närvi. Unusta töö ja naudi aega perega.

Skorpion

Kõik läheb plaanipäraselt — ükski kutsutud külaline ei jää tulemata, saad soovitud kingitused ja peod mööduvad just nii, nagu olid unistanud.

Ambur

Amburite jõulueriood saab olema selline, mida mäletate veel palju aastaid hiljemgi. Isiklikus elus on oodata suuri muutusi, kuid ära pelga neid. Ka siis, kui mõni muudatus sulle hetkel ebameeldivana tundub, mõistad sa hiljem, miks seda vaja oli.

Kaljukits

Kaljukitsedel on raske rahu säilitada. Jooksed pea laiali otsas mööda poode ringi, külastad sõpru ja sugulasi, jagad lubadusi, mida on raske täita. Seetõttu võivad mõned tuttavad sinus pettuda. Ole siis lubadustega ettevaatlik!

Veevalaja

Veevalajad veedavad pühad tõenäoliselt kodus ja pereringis. Kõlab mõnusasti, kuid pead olema ettevaatlik nii oma tegude kui sõnadega — võid kogemata pereliikmete tundeid riivata. Ära tujutse ega võta kõike südamesse!

Kalad

Kalad saavad pühade ajal täielikult lõõgastuda ja puhkust nautida. Tuju on hea ja see nakatab ka teisi. Ka uuel aastal on sulle nii mõndagi head varuks, sa tajud seda ja lähed uuele aastale vastu positiivse ja optimistlikuna.