Publik tuleb siinkohal appi suvepuhkusel olijatele ja puhkusele minejatele, et meelde tuletada pisiasjad ja õdusad suve hetked, mida kindlasti nautida, et võiks rahulolevana tagasi tööpostile naaseda.

1. Suvised aiasaadused, mida tuleb süüa otse peenralt - pole ju paremat suve äratundmise hetke, kui saad paljajalu joosta peenra juurde ja noppida sealt mõned maasikad otse suhu.

2. Ära unusta puhkusel olles küpsetada üks maitsev rabarberi või marja kook - ikka see vana hea vanaema stiilis kook, mis maitsebki täpselt nagu suvi ja viib lihtsalt keele alla. Koogi tegemine on hea võimalus nautida oma puhkust ja aega iseendale.

3. Valged ja soojad ööd - tuleta endale neil hetkedel meelde, et käimas ongi see üürike suvi ja sa ei pea järgmine päev äratuskella peale ärkama. Võta julgelt aega, et sellisel ilusa ööl plaanitust mõned tunnid hiljem voodisse potsatada.

4. Öine ujumine - kui vähemalt korra jõuad seda puhkuse ajal teha, siis võib juba lugeda su puhkuse õnnestunuks.

5. Külasta seda kohta, kuhu sa oled aasta otsa soovinud minna - kasuta oma aega mõistlikult ja tee vähemalt üks neist asjadest teoks, millest kontoriseinte vahel terve aasta unistanud oled. Olgu see lihtsalt piknik mere ääres või mõne väikese Eestimaa linna külastamine. Igal juhul on see kvaliteetaeg, millele kontoriseinte vahel hiljem tööl olles heldimusega mõelda.

6. Külasta vähemalt üht vabaõhuüritust - katsu jõuda vähemalt ühele laadale või kontserdile vabas õhus. See on uskumatu, kui palju toredaid emotsioone sulle selle paari tunni jooksul koguneb.

7. Lülita telefon välja ja naudi ilusat suveõhtut nii kaua kui süda lustib - Ühele tõelisele töömesilasele on tõeliselt raske lülitada puhkuse ajal telefon välja. Proovi seda teha kas või mõneks tunniks ja sa avastad, missugune kergendustunne sind valdab. Tuleta endale meelde, et sul ei ole põhjust kuskile kiirustada ega meili saatma asuda. Võta parem ette mõni oma lemmik raamat või ajakiri, teise kätte teetass ja jäta see telefon heaga tuppa ning säti ise ennast õue. Sul on puhkus ja sa oled need segamatud paar tundi igati ära teeninud.