Naine otsustas pulmast lahkuda pärast seda, kui nägi, mida pruut ja peigmees külalistele süüa pakkuda otsustasid. Paar oli külaliste jaoks koostanud kaks eraldi menüüd – üks naistele, teine meestele.

Suurem osa pulmakülalistest olid sellisest "jagamisest" väga pettunud. Kentsakas menüü sugude järgi koostati seetõttu, et peigmehe vanemad on "väga traditsiooniliste kommetega" inimesed.

Eelroaks pakuti meestele seenerisotot, naistele krevette. Pearoaks said naised nautida grillitud kana rinnafileed, mehed said kõhu täis rostbiifist. Magustoiduks said õrnema soo esindajad maasikamaitselist pudingut, mehed šokolaadi oma.

"Pulm oli väga normaalne selle hetkeni, kui me hommikusöögiks maha istusime ja nägime, et menüü on jaotatud sugude järgi," sõnab naine.

"Kõik lauas olevad inimesed olid närvis, kuid keegi ei öelnud sõnagi. Ma võtsin ühe suutäie enda risotost ja otsustasin lahkuda."

"Peigmehe vanemad on kuuldavasti väga traditsioonilised inimesed ja see oli nende idee, kuid jumala eest, peigmees ise töötab naiste tervishoius. Pruut on tulihingeline feminist, kes koos minuga ka protestidel ja üritustel käib."

"Võiks ju arvata, et neil oleks olnud julgust sellisele jamale ei öelda," küsib naine.

Hiljem kuulis naine enda sõpradelt, et pulmapeol pakuti naistele torti, mehed pidid leppima viskiklaasiga.

Naine postitas enda loo lapsevanemaid ühendavasse foorumisse Mumsnet. Kuigi kõik nõustusid seal, et selline menüü koostamise viis on solvav ning naeruväärne, ei toetanud paljud tema otsust pulmast minema minna.

"Ma arvan, et sa ei käitunud üldse mõistlikult. Jah, see oli väga vanamoodne ja seksistlik, kuid pulmas külalisena viibides võiks enda mõtted enda teada jätta. Kuidas pidid pruut ja peigmees ennast tundma? See oli sinust ebaviisakas," kirjutas üks.

"Veits reageerisid üle. Kas mitte pruut ja peigmees ei või enda pulmas teha täpselt seda, mida nad tahavad?" küsis teine.

"Päriselt ka või? Sa lasid pruutpaaril endale eriti kalli koht pulmas kinni panna, see võis maksta mitusada eurot. Ja siis sa lihtsalt lähed minema, sest sulle ei meeldinud üks asi? Sa oled ebaviisakas tainapea ja šokeerivalt halb sõber," kirjutas üks eriti kriitiline lugeja.

Mida teie arvate, kas naine käitus õigesti?