Nii Bixby kui Shaka kolleegid ja perekond on juhtunust šokeeritud. Bixby lese Dani sõnul teadis ta kohe, et midagi on halvasti, kui nägi politseinikud end koduukse taga. “Ta armastas teisi aidata, seepärast töötaski ta päästeametis. Ta oli teel tööle teisi aitama, et vastata kõnedele autoõnnetustest ja sellistest asjadest,” rääkis mees, mistõttu on naise surma viis kui õel saatuse iroonia.

Shaka kiriku pea pastor Baba Letang on samuti olukorra tõttu löödud: “See on kurb, ma ei suuda seda uskuda.” Mehe sõnul polnud ta isegi teadlik, et Shaka alkoholi tarbib. “Ma ei suuda uskuda, et alkohol oli siin süüdlaseks. Ta alustas selle kirikuga, tõi aastate jooksul nii palju inimesi kokku, puutus mitmeid elusid, ka minu oma. Meie palved on pastor Shakaga, aga eriti perekonnaga, kes hetkel on leinas.”

Richard Shaka

Päästekeskuse juht Heather Hunt teatas samuti terve kolleegiumi eest, kui kurvad nad on, et kaotasid armsa kaastöötaja. “Oleme šokeeritud ning kurvad, et kaotasime oma tiimi liikme Jenna Bixby. Ta oli pühendunud teiste aitamisele ning ta võeti meie seast lihtsalt niiviisi. Jenna töötas koos meiega kolm aastat, ta treenis seejuures ka alustavaid kolleege ning oli vabatahtlikuna kogukonna üritustel, näiteks paraolümpial. Jenna oli ehe näide hoolivusest, pühendumusest ja kaastundest, mida on meie töös vaja. Jääme teda tohutult igatsema.”

Politsei sõnul ootab Shakat ilmselt ees süüdistus tapmise eest.