Kuigi mõlemad on Raadio 2-s juba vanad kalad - Madis on teinud saadet koos Viktoria Ladõnskajaga ning Indrek reedehommikuid koos Genkaga, on koos eetris olla meestel esmakordne kogemus.

"Madis on tore inimene, nagu kõik Raadio 2 töötajad. Eriti sümpatiseerib mulle, et tegu on joviaalse audiofiilist hommikuinimesega. Tore on sellise inimesega koos raadiokuulajaid äratada," on Indrek Vaheoja oma saatepartneriga üldiselt rahul. Siiski kripeldab tal hingel, et kolleeg pole kordagi talle hommikuvõileibu kaasa võtnud, kuid loodab, et küll ajaga see kitsaskoht laheneb.

Ka Madis Aesma ei hoia kolleegi kiites sõnu tagasi, iseloomustades Indrekut laia silmaringi ja täpse sõnakasutusega vanainimesena.

Kuna mõlemad mehed on aktiivselt muusikamaailmas tegevad - Madis mängib pilli sellistes ansamblites nagu Ans Andur, Röövel Ööbik, Köök ja Kurjam ning Indrek laulab setu-punk bändis Winny Puhh, siis kuuleb rohkelt head muusikat ka hommikusaates.

Foto: Heikki Leis

Kas aga edaspidi võib kuulda hommikuti ka rohkelt Ans Anduri ja Winny Puhhi lugusid?

"Ma ise pole enda teada kunagi üheski enda juhitud saates ühegi sellise bändi ühtegi lugu mänginud, mille salvestatud versioonis ma ise midagi mängiks või laulaks, nii et vaevalt. Eeskujuks M. Raud, kes lahkus 7 Vapra saatest, kui "Annabel" võistlema hakkas," räägib Aesma oma moraalikoodeksist.

Indrek Vaheoja moraal lubab aga enda bände mängida küll: "Esimeses tunnis kuulame Ans Andurit, teises tunnis Winny Puhhi ja kolmandas tunnis miksime mõlemate kollektiivide loomingut ühes rajuks megasmiksiks kokku!"

Kes muretsevad reedehommikuste saadete pärast, siis olge mureta, Igor Tarasjuk ja Oleg Kosjugin on endiselt eetris ning hommikud muutuvad veelgi veidramaks!