Ärkan kirelõhnaliste siidlinade vahel Korfu saare sumedas suveõhtus ja kuulen rõdul mõnulevat tippimist trükimasinal. Keha tuikab, ma olen õnnelik ja naeratan sulepatja ning mul on janu. Õrnad soojas tuules lehvivad kardinad annavad aimu mind vallutanud Kellestki.

 
Ja ma tean, et ka temal on janu, kui ta kirjutab lugu Meist. Tundes end sel tabamatul hetkel maailma kõige seksikama naisena, võtan voodilt temalõhnalise triibulise triiksärgi, nööpides kinni vaid mõned nööbid, haaran käeulatusest külma valge veini ja tean, et jõudes rõdule, järgneb kõige seksikam stseen minu elus... See on minu lugu. Ja ma olen enam kui veendunud, et teil igaühel on rääkida oma erutav, juusteotsteni kõditav lugu.
Või nagu ütleb minu jaoks üks kõige seksimaid naisi maailmas, vapustav filminäitleja Sharon Stone: «Kui sa oled kutsutud õhtusöögile oma unelmate mehega, siis, Naine, ära söö kas või kolm päeva enne seda tähtsat sündmust, kuid telli endale sel õhtul korralik verine lihatükk!»
Lihtsad tõed. Oleme need, kes oleme. Teeme, mida oskame. Armastame enda ümber inimesi, kes on seda väärt. Ehk ole loomulik, usutav, nauditav, söö liha suuga ja meest silmadega.
Milline klišee, eks! Armasta kõrvadega, söö silmadega, kuula südamega ja siis veel tee tööd - ja armastus prõmmibki kohe ukse lahti.
Kogu austuse juures Tammsaare vastu parafraseeriksin - tee tööd, küll siis tuleb ka seks! Kui oled töökas, edasipüüdev maa- või linnamees, siis oled enesekindel, turvaline, lubav ja ustav. Järelikult SEKSIKAS.
Ja meie, eesti naised, õigusega üleilmselt kõige kaunimaks peetud, alati küll rutakalt ülinõudlikud, ootame oma sisimas just täpselt seda Meest.
Ja kui sul ei ole täna tööd, siis tea alati, et täiskoha ja suurimate preemiatega palgaandjateks olete te kõik endale ise. Ja see on väga SEKS.
Meie, eestlased, töötame kui sipelgad ja see on ka seks! Me kõik usume end teadvat, MIS on seksikas. Aga KES on seksikas... Pole enam kaua jäänud, sest juba reedel selguvad Kroonika seksikate peol teie maitse kõige teravamad tipud ja magusamad musid. Ja nii ongi!