Autori sõnul on fotonäituse "Rabarock 2008" põhieesmärgiks edastada kõigile näitusekülastajatele festivali rabavaid meeleolusid ning erinevaid inimesi, keda fotosilm tabas.

Kertin Wasser on noor fotograaf, kes fotograafiaga tegelenud tõsisemalt kolm aastat. Selle aja jooksul on ta pildistanud erinevatele seltskonnaportaalidele, ajalehtedele ja ajakirjadele.

"Oleksin võinud teha ka näituse esinenud artistidest, kuid seda teab ju igaüks, et Rabarockil on hea muusika. Samas sealsest positiivsest ja elujõulisest õhkkonnast ei ole kõigil aimu. Rabarock on palju rohkem kui üks järjekordne muusikafestival ja just seda poolt sellest üritangi oma näitusel ka vaatajatele/külalistele tutvustada.”

Selle aasta Rabarocki esinejatest on välja kuulutatud juba Gary Numan (UK), Ladytron (UK), KMFDM (GER), Static-X (USA), These New Puritans (UK), The Wildhearts (UK) ja Viikate (FIN). Kodumaistest esinejatest on kinnitatud Pantokraator, Metsatöll, Kosmikud, Velikije Luki, Pedigree ja Zetod.

Rabarocki festivalipassid soodushinnaga 695 krooni on müügil Piletilevi ja Statoili müügipunktides üle Eesti. Eelmisel aastal külastas festivali 12 000 muusikasõpra.