Radio Mania on püsinud eetris juba 6 aastat ja püsib edasi saatejuhtide Margus Pilti, Andres Oja, Andres Raidi ja muusikatoimetaja ning samas Eesti rock-muusika ühe parima spetsialisti Toomas Rossi rokipatriotismil.

Samas tehakse Rock Cafes 13.märtsil taas ajalugu, sest juba neljandat korda kinnitatakse Rock Cafe seinale Radio Mania eestvedamisel Rock’N’Roll Wall Of Fame’i järjekordne särav täht.

Esimeseks täheks Eesti “Rock’N’Roll Wall Of Fame’ile” valiti 2005.a Eesti tuntuim rock-trummar ja laulja, 2004.a. meie seast lahkunud Gunnar Graps. 2006. sai oma tähe „roki autahvlile” legendaarne ansambel Ruja ning eelmisel aastal kinnitati Rock Cafe seinale täht Tõnis Mägi nimega.

Ürituse käigus toimub ka Radio Mania nn. „grammy-gaala” , kus märgitakse ära Eesti rockmuusikas eelmise aasta tegevuse põhjal rokiekspertide hinnangul parimaiks tunnistatud ansamblid, plaadid ja laulud.

Õhtu jooksul näeb laval Eesti rokieliiti kuuluvaid kollektiive nagu House Of Games, Sõpruse Puiestee, Kolumbus Kris, Shower, HND ja Sulliwan. Uuema põlvkonna bände esindab Dahling.

Üritust dirigeerivad Radio Mania saatejuhid, kes jagavad kõigile külalistele ka sünnipäevatorti. Oodata on korralikku rokipidu.