Edev neiukene kulutas veidi üle 20 000 naela (mis on umbes 30 000 dollarit ja 24 000 eurot), et muuta oma auto ainulaadseks. Kes momendil Londonis asub, võib minna jalutama Londoni lääneossa, Knightsbridge’i linnajakku, kus auto Levin hotelli ette pargitud on. See on ühtlasi tuntud kui piirkond, kus lisaks Dariale veel teisigi ebanormaalse blingivajadusega rikkurite võsukesi leidub — kuldsed Range Roverid, Rolls Royce’id, Ferrarid ja Lamborghinid on täiesti igapäevane nähtus.

Daria palkas erimeeskonna Venemaalt, kes ta sõiduki kallal kaks kuud vaeva nägi, töötades iga päev 12 tundi jutti. “Ma olen väga õnnelik ja tulemusega väga rahul!” teatas Rodionova. Teda pani ühtlasi rõõmsalt üllatuma see, et inimesed igalpool peatuvad ja talle järele vaatavad. “Ma vahel mõtlen, et teised autojuhid võivad selle tõttu lausa autoavarii põhjustada, et mulle järele vahtida,” muigab tšikk rahulolevalt.

Kurb lugu siis ju küll, et ta nüüd oma autot ise nuustikuga nühkima peab (või laskma teistel seda teha), kuna autopesulasse minna oleks üsna mõeldamatu. Igaks juhuks kannab ta kaasas suurt kotitäit tagavarakive, et saaks puuduolevad tükid ruttu asemel panna.