Ettevõtluskõrgkoolis Mainor sügisest alustav rahvusvahelise finantsjuhtimise eriala õpetab tudengeid rahvusvahelise finantsjuhtimise ja maksunduse tippspetsialistideks, kes on valmis töötama rahvusvahelistes kontsernides. Lisaks õpitakse süvendatult erialast inglise keelt ja vähemalt ühte Skandinaavia keelt või saksa keelt, mis annab kokkuvõttes väga head eeldused rahvusvahelistes suurettevõtetes finantsalal karjääri teha.

“Meie Tallinnas asuvas kontserni finantsteenuste keskuses töötab täna 40 inimest, kes tegelevad igapäevaselt kontserni Euroopa ja Kagu-Aasia regiooni ettevõtetele teenuse osutamisega,” ütles maailma suurima tõsteseadmete valmistaja Konecranesi finantskeskuste globaalne juht Peter Klingebiel ning lisas, et ettevõte vajab sellise kvalifikatsiooniga inimesi pidevalt juurde.

Eesti Ettevõtluskõrgkooli Mainor tegevjuht Kristjan Oad ütles, et Eestis tegutsevate suurettevõtete finantskeskustega koostöös loodud rahvusvahelise finantsjuhtimise eriala tagab selle, et saadav haridus vastaks maksimaalselt tänastele tööandjate vajadustele. “Lisaks on juba õppima tulles tudengeid ootamas valik praktikakohti ning pärast õppekava läbimist töökohad erinevates suurettevõtetes,” selgitas Oad ja lisas, et sügisest on ettevõtluskõrgkooli Mainor oodatud rahvusvahelist finantsjuhtimist õppima kuni 25 tudengit.

Vaata lisaks kodulehelt.

Jaga
Kommentaarid