Samal päeval, kui ilmub järgmine Kroonika, stardib Moskvas tänavune eurolaulukarussell. Juba üheksandat aastat järjest tuleb ka seekord Kroonika eurovisiooni-punktitabel. Taas kord pakume oma lugejaile võimalust võrrelda oma laulueelistusi meie lemmikartistide arvamusega. Sekka ka hinded põlistelt eurovisioonifännidelt.

Tabeli lõpptulemust, kes kellele punkte andis, loe teisipäeval ilmuvast Kroonika paberkandjast. Isutekitajaks pakume väikese vihje esmakordselt Kroonika-tabelis kaasa mänginud ja oma arvamuse sekka öelnud laulutäht Valdo Randpere kommentaari: „Rootsi ja Eesti suhtes võin eksida - südamega hääletamine ei ole alati kõige tulemuslikum. Ka Soome on eelkõige sümpaatne bändi nime tõttu - Waldo`s People kõlab ju hästi. Ülejäänutele võib auhinnad kätte jagada - eriti kindel olen Norra võidus.
Oma punktid jagab Kroonikas ka klassik Marju Kuut. Tema pidas vajalikuks ja leidis aega ka laulude sõnadesse süveneda. „Näiteks Leedu R&B ballaad tuletab meelde kodutuid ja - kui lihtsalt see võib praegu meie kõigiga juhtuda. Kukkuda võib ka kõrgelt. Ära ole üleolev, kuni sa võid - toetada teisi... Ja venelaste ukrainakeelne „Mamo" - ema, miks sa mulle sellest kõigest õigel ajal ei rääkinud... Ja Iisraeli dueti sõnum - lootusega, et ka neil võiks olla kõik teisiti. Üks laulab ühes, teine teises keeles... Aga tundub, et juuditar ja palestiinlanna, et nad mõlemad usuvad..."

Maarja-Liis Ilus on temale omaselt aus ja konkreetne: „Õudselt raske oli kümmet tabelisse valida, aga noh siin nad on. Eestit oleks muidugi ka ikka kümnesse panna tahtnud. Aga ennast võimalikult objektiivseks sundides, leidus tänavu isegi see kümme huvitavamat lugu..."
Valdo, Marju, Maarja ja teiste Kroonika-tabelis kaasa mänginute punkte ning lõpptulemust vaata teisipäeval ilmuvast Kroonikast.
Ja Maarjal on Inesega tänavu täiesti üksmeelne lemmik - 12 punkti laul...! Oodake ilmuvat Kroonikat!